Στην πώληση ακινήτου στη σερβική πρωτεύουσα προέβη η θυγατρική της Lamda Development , SINGIDUNUM – BUILDINGS D.O.O.. Το οικόπεδο είναι συνολικού εμβαδού 2,7 εκ τ.μ. και το τίμημα της συναλλαγής ανήλθε σε 36 εκατ. ευρώ σε μετρητά.

Lamda Development: 31 εκατ. το αντίτιμο για το Retail Park της Trade Estates

Η ανακοίνωση της Lamda Development, έχει ως εξής :

Η LAMDA DEVELOPMENT S.A. («Εταιρεία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι την 24.10.2024 προχώρησε στην υπογραφή συμβολαιογραφικής πράξης μεταξύ της κατά 100% θυγατρική της εταιρείας στη Σερβία SINGIDUNUM – BUILDINGS D.O.O. και της σερβικών συμφερόντων εταιρείας SPARK INVESTMENT D.O.O. για την πώληση εκτάσεων συνολικού εμβαδού περίπου 2,7εκ τ.μ. εκ των οποίων περίπου 1,4εκ τ.μ. είναι μη-οικοδομήσιμη έκταση (πράσινοι/κοινόχρηστοι χώροι, οδικά δίκτυα, αγροτεμάχια).

Το τίμημα της συναλλαγής ανήλθε σε €36εκ σε μετρητά, ίσο με τη λογιστική καθαρή αξία του ακινήτου την 30.06.2024. Μέρος του τιμήματος, περίπου €6,8εκ, θα δοθεί για την ολοκληρωτική εξόφληση του δανείου της SINGIDUNUM – BUILDINGS D.O.O.

Η ως άνω συναλλαγή εντάσσεται στο πλαίσιο της υφιστάμενης στρατηγικής της Εταιρείας που στοχεύει στην επικέντρωση των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις