Οι αξιωματούχοι του Ιράν θα πρέπει να αποφασίσουν πώς να επιδείξουν με τον καλύτερο τρόπο την ισχύ της χώρας τους στο Ισραήλ, μετά την ισραηλινή επίθεση εναντίον της ιρανικής επικράτειας, μετέδωσε το πρακτορείο Irna επικαλούμενο τον ανώτατο ηγέτη του Ιράν, τον αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ.

Σε τρία κύματα ήταν οι επιθέσεις που έκανε το Ισραήλ

«Το κακό που διέπραξε το σιωνιστικό καθεστώς (σ.σ. Ισραήλ) πριν δύο βράδια δεν θα πρέπει ούτε να υποτιμηθεί ούτε να υπερτιμηθεί», σχολίασε ο Χαμενεΐ.

Ιράν: Το Ισραήλ «άκουσε» τις ΗΠΑ – Ανησυχία για την επόμενη μέρα

Δείτε σχετική ανάρτηση:

Για περιορισμένες ζημιές κάνει λόγο η Τεχεράνη

Το Ιράν ανακοίνωσε χθες Σάββατο ότι η νυχτερινή επίθεση του Ισραήλ εναντίον στρατιωτικών στόχων προκάλεσε μόνο περιορισμένες ζημιές, ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ζήτησε να σταματήσει η κλιμάκωση της έντασης μεταξύ του Ισραήλ και του Ιράν, η οποία έχει εγείρει φόβους για γενικευμένο πόλεμο στη Μέση Ανατολή.

Πολλά ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν επιθέσεις σε τρία κύματα χθες πριν τα ξημερώματα εναντίον εργοστασίων κατασκευής πυραύλων και άλλων στρατιωτικών θέσεων κοντά στην Τεχεράνη και στο δυτικό Ιράν, επεσήμανε ο στρατός του Ισραήλ.

Ο Χαμενεΐ σήμερα εκτίμησε ότι το Ιράν θα πρέπει να επιδείξει τη δύναμή του στο Ισραήλ, όμως πρόσθεσε ότι ο τρόπος με τον οποίο αυτό θα γίνει θα πρέπει «να καθοριστεί από τους αξιωματούχους» ώστε «να συμβεί αυτό που θα είναι προς το καλύτερο συμφέρον του λαού και της χώρας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Γερμανία: Το προφίλ του δράστη που αιματοκύλησε πεζόδρομο του Μάνχαϊμ
Επικαιρότητα |

Το προφίλ του δράστη που αιματοκύλησε πεζόδρομο του Μάνχαϊμ

Νέες πληροφορίες για το αιματοκύλισμα στο Μάνχαϊμ – Τι αναφέρουν για τον άνθρωπο που οδηγούσε το Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο έπεσε πάνω σε κόσμο που βρισκόταν σε πεζόδρομο στη γερμανική πόλη

Ουκρανία: Θα εγκαταλείψει ο Τραμπ τον Ζελένσκι; Επαναπροσδιορίζει τον ρόλο της στη σύγκρουση η Ευρώπη
Επικαιρότητα |

Θα εγκαταλείψει ο Τραμπ τον Ζελένσκι; Επαναπροσδιορίζει τον ρόλο της στη σύγκρουση η Ευρώπη

Ο Ζελένσκι ίσως αναγκαστεί να αποχωρήσει μετά την πρωτοφανή σύγκρουση που είχε την Παρασκευή με τον Τραμπ – Στην ΕΕ κερδίζει έδαφος το σχέδιο που περιλαμβάνει την αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία