Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στους εθνικούς αυτοκινητόδρομους καθώς η επιστροφή των εκδρομέων της 28ης Οκτωβρίου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ουρές χιλιομέτρων και κίνηση παρατηρούνται στην Κόρινθο και τη Λαμία.

Μεγάλη κίνηση παρατηρείται στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος των Θερμοπυλών λόγω και των έργων που πραγματοποιούνται στην περιοχή με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η ελεύθερη διέλευσης από τα διόδια της Αγίας Τριάδας προκειμένου να υπάρξει αποσυμφόρηση.

Την παλαιά εθνική οδό Αμφίκλειας – Λιβαδειάς χρησιμοποιούν πολλοί οδηγοί

Από το μεσημέρι παρατηρήθηκε αυξημένη κίνηση στο ρεύμα προς Αθήνα με την κατάσταση να φτάνει στο απροχώρητο. Η απόφαση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών να ανοίξουν τα διόδια διευκόλυνε προσωρινά την κατάσταση, ωστόσο  δεν έλυσε το πρόβλημα.

Ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Σε μια προσπάθεια να αποφύγουν την κίνηση πολλοί οδηγοί επέλεξαν την παλαιά εθνική οδό για Αθήνα μέσω Αμφίκλειας – Λιβαδειάς.

Κομφούζιο χιλιομέτρων εξαιτίας της κίνησης

Στα διόδια των Αφιδνών, το μεσημέρι οι ουρές ήταν πάρα πολύ μεγάλες. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε λίγο μετά το μεσημέρι στο 198 χλμ. στο ρεύμα προς Αθήνα καθώς γινόταν ανάπλαση μιας γέφυρας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να λειτουργήσει μόνο μια λωρίδα, δημιουργώντας κομφούζιο 10 χλμ.

Με χαμηλές ταχύτητες και στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου

Αυξημένη κίνηση καταγράφεται επίσης στην Αθηνών-Κορίνθου. Ειδικότερα, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα από το ύψος της Αρχαίας Κορίνθου έως τα Μέγαρα.

Η μεγαλύτερη δυσχέρεια της κίνησης παρατηρείται στο ύψος του Αγίου Χαραλάμπου στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στους Αγίου Θεοδώρους, στην Κινέτα και στα Μέγαρα.

Αυτή την ώρα βρισκόμαστε στην κορύφωση της επιστροφής των τελευταίων που αναζήτησαν λίγες στιγμές χαλάρωσης μακριά από τα αστικά κέντρα.


Παρακολουθήστε σε πραγματικό χρόνο την κίνηση στους δρόμους.

Πηγή: In.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Προσπάθειες Ερντογάν να λύσει το Κουρδικό
Επικαιρότητα |

Προσπάθειες Ερντογάν να λύσει το Κουρδικό

Το υπουργικό συμβούλιο υπό τον πρόεδρο Ερντογάν χαρακτηρίζεται κρίσιμο. Στην κορυφή της ατζέντας, η φονική επίθεση στις εγκαταστάσεις της Τουρκικής Βιομηχανίας Αεροδιαστημικής στην Άγκυρα από Κούρδους τρομοκράτες