Εφυγε από τη ζωή ο Χρήστος (Τίτος) Κομνηνός, σε ηλικία 81 ετών.

Ο Χρήστος Κομνηνός είχε γεννηθεί στην Κωνσταντινούπολη το 1943. Το 1971 αποφοίτησε από το Πολυτεχνείο Κωνσταντινούπολης (Ι.Τ.U.) με το πτυχίο του Χημικού Μηχανικού (MSc). Ξεκίνησε την πολύχρονη και επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία το 1972 στην Coca Cola 3E, στην Ελλάδα, όπου μέχρι το 1987 κατείχε διάφορες θέσεις. Από το 1987 έως το 1990 διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Coca Cola Bottlers Ireland (θυγατρική της 3Ε). Το 1990 επέστρεψε στην Ελλάδα και το 1995 ανέλαβε καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της ελληνικής εταιρείας, θέση την οποία κατείχε μέχρι το 2000.

Από το 2000 μέχρι το 2004 διετέλεσε Πρόεδρος και ∆ιευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ Α.Β.Ε.Σ. Μετά την εξαγορά της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ από την PHILIP MORRIS S.A. συμμετείχε εθελοντικά στην «Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004» ως «Επικεφαλής της Οργάνωσης Τελετών Έναρξης και Λήξης».

Από το 2005 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2010 κατείχε τη θέση του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου των Εταιρειών SHELMAN Α.Ε. και ΕΛΜΑΡ Α.Ε. Ε.

Από τον Δεκέμβριο του 2011 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2014 κατείχε τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. (ΕΛ.ΠΕ.).

Επιπλέον, διετέλεσε Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), μέλος Δ.Σ. της FINANSBANK (Τουρκία), της ANADOLU EFES (Τουρκία) καθώς και της ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. (ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΟΧΑΛΚΟ) και του Ομίλου Πλαστικά Θράκης, όπου συνέχισε να εκπληρώνει τα καθήκοντά του με ήθος και συνέπεια μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του.

Ο Χρήστος Κομνηνός ήταν λάτρης των σπορ και ιδιαίτερα του μπάσκετ, ενώ ήταν παλαίμαχος παίκτης και μέλος του Δ.Σ. της τούρκικης ομάδας Αναντολού Εφές (ANADOLU EFES).  Τα τελευταία χρόνια, διετέλεσε μέλος των οικονομικών επιτροπών της FIBA, ενώ ήταν διαχρονικά πιστός φίλαθλος της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ.

Ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει δύο κόρες.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Τουρκία: Σφοδρές αντιδράσεις και απειλές πολέμου από το κόμμα Ιμάμογλου για τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό
Επικαιρότητα |

Aντιδράσεις και απειλές πολέμου από το κόμμα Ιμάμογλου για τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό

Όσοι γνωρίζουν το πολιτικό σύστημα στην Τουρκία, ξέρουν καλά ότι πιο φανατικοί εθνικιστές είναι οι λεγόμενοι «Κεμαλιστές» της αξιωματικής αντιπολίτευσης CHP, παρά το AKP του Ερντογάν

Οικόπεδα: Μέχρι 30 Απριλίου η προθεσμία για τους καθαρισμούς
Επικαιρότητα |

Τέλος χρόνου για τους καθαρισμούς των οικοπέδων – Έρχονται πρόστιμα

Οι αρμόδιες αρχές κρούουν των κώδωνα του κινδύνου ώστε οι ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές των συγκεκριμένων χώρων να ολοκληρώσουν τις απαραίτητες ενέργειες άμεσα καθώς βρισκόμαστε λιγότερο από 15 ημέρες από την εκπνοή της προθεσμίας

Ουκρανία: Ουάσινγκτον και Κίεβο υπέγραψαν μνημόνιο για τα ορυκτά – Πότε θα υπογραφεί η τελική συμφωνία
Επικαιρότητα |

Ουάσινγκτον και Κίεβο υπέγραψαν μνημόνιο για τα ορυκτά – Τι περιλαμβάνει

Η Γιούλια Σβιρεντένκο, πρώτη αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στην Ουκρανία και υπουργός Οικονομίας, επιβεβαίωσε ότι το μνημόνιο προθέσεων υπογράφηκε ανάμεσα σε Κίεβο και Ουάσινγκτον