Η «γκάφα» Μπάιντεν που αποκάλεσε τους ψηφοφόρους του Τραμπ σκουπίδια, προκάλεσε ακόμα έναν γύρο αντιπαράθεσης στην προεκλογική κούρσα των ΗΠΑ με μπόλικη μιντιακή αστερόσκονη.

Ο Ντόναλντ Τραμπ για να «απαντήσει» στον Μπάιντεν αποφάσισε να ντυθεί οδοκαθαριστής, να νοικιάσει απορριμματοφόρο με το σήμα της προεκλογικής καμπάνιας και από τη θέση του οδηγού να απαντήσει στις ερωτήσεις των ΜΜΕ.

«Πώς σας φαίνεται το σκουπιδιάρικο μου;» ρώτησε ο Τραμπ τους δημοσιογράφους μέσα από το απορριμματοφόρο προσθέτοντας «αυτό είναι προς τιμήν της Κάμαλα και του Τζο Μπάιντεν».

Το ρατσιστικό σχόλιο για το Πουέρτο Ρίκο

Παράλληλα ο Τραμπ επιχείρησε να διατηρήσει εκ νέου αποστάσεις από τον κωμικό Τόνι Χίντσκλιφ, το ρατσιστικό «αστείο» του οποίου για τους κατοίκους του Πουέρτο Ρίκο σε συγκέντρωση του υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

«Δεν ξέρω τίποτα για τον κωμικό. Δεν ξέρω ποιος είναι. Δεν τον έχω δει ποτέ. Άκουσα ότι έκανε μια δήλωση. Είναι κωμικός, τι να σας πω. Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτόν» είπε ο Τραμπ για να προσθέσει αμέσως μετά «αγαπώ το Πουέρτο Ρίκο και το Πουέρτο Ρίκο με αγαπάει».

Ο Τόνι Χίντσκλιφ είχε αναφέρει σε προεκλογική συγκέντρωση των Ρεπουμπλικανών το Πουέρτο Ρίκο ως «νησί σκουπιδιών» με τις αντιδράσεις για το ρατσιστικό σχόλιο να είναι ιδιαίτερα έντονες τις επόμενες ημέρες.

Οι αντεγκλήσεις μεταξύ Τραμπ, Μπάιντεν και Χάρις ξεκίνησαν από αυτό το ρατσιστικό σχόλιο.

Ο Τραμπ όταν έφτασε στη συγκέντρωση στο Ουισκόνσιν φόρεσε εκ νέου το πορτοκαλί γιλέκο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Τζάρεντ Άιζακμαν: Ο δισεκατομμυριούχος πιλότος που θέλει να διευθύνει τη NASA
Επικαιρότητα |

Αυτός είναι ο δισεκατομμυριούχος πιλότος που θέλει να διευθύνει τη NASA

Επιχειρηματίας και πιλότος μαχητικών αεροσκαφών, ο Τζάρεντ Άιζακμαν ετοιμάζεται να διευθύνει το διαστημικό πρόγραμμα των ΗΠΑ παρά τις επαγγελματικές του σχέσεις με την SpaceX του Ίλον Μασκ

Ευρωπαϊκή Ένωση: Αναζητά τρόπους να κατασχέσει τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια
Διεθνή |

Η Ευρώπη ψάχνει τρόπους να «βάλει χέρι» στα 280 δισ. παγωμένα ρωσικά κεφάλαια

Η Ένωση διερευνά πιο επιθετικά τρόπους για την κατάσχεση των παγωμένων περιουσιακών στοιχείων της ρωσικής κεντρικής τράπεζας, καθώς προσπαθεί να εξασφαλίσει οικονομική και στρατιωτική υποστήριξη για την Ουκρανία

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Ζελένσκι: Όχι σε λύση για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία
Επικαιρότητα |

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Ζελένσκι: Όχι σε λύση για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στον οποίο είπε πως «εναπόκειται στην Ουκρανία να αποφασίσει για το αποδεκτό για αυτήν ειρηνευτικό πλαίσιο»

Γερμανικές εκλογές: Η ΕΕ κρατά την ανάσα της ενώ η ακροδεξιά δείχνει τα δόντια της
Επικαιρότητα |

Γερμανικές εκλογές: Η ΕΕ κρατά την ανάσα της ενώ η ακροδεξιά δείχνει τα δόντια της

Οι εκλογές στη Γερμανία, διεξάγονται σε κλίμα πόλωσης και διαδηλώσεων σε πολλές πόλεις - Οικονομία και μετανάστευση βρέθηκαν στο επίκεντρο της προεκλογικής εκστρατείας