
Αύξηση στις εισερχόμενες παραγγελίες και στο ανεκτέλεστο υπόλοιπο παραγγελιών για τον Νοέμβριο, ύψους περίπου $50 εκατομμυρίων στις αγορές των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, ανακοίνωσε η THEON INTERNATIONAL.
Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, αυτή η άνοδος στις πωλήσεις αποδίδεται στις πιο επιτυχημένες οικογένειες προϊόντων της εταιρίας, τα Night Vision Goggles και ιδιαίτερα στην οικογένεια διοπτρών NYX, καθώς και σε παραγγελίες για το νέο πρωτοποριακό προϊόν της, το θερμικό σύστημα clip-on IRIS.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε μια τόσο θετική ανταπόκριση της αγοράς στην τελευταία μας καινοτομία, το IRIS», δήλωσε ο Κρίστιαν Χατζημηνάς, CEO της THEON INTERNATIONAL. «Αυτό το θερμικό clip-on σύστημα πρόκειται να αλλάξει τα δεδομένα τόσο για τους υπάρχοντες πελάτες μας, όσο και για νέες αγορές».
Το θερμικό σύστημα clip-on IRIS έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, με παραγγελίες από τρία κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ και δύο χώρες της Μέσης Ανατολής. Αυτή η γρήγορη αποδοχή αποτυπώνει τη δυναμική του προϊόντος να καθιερώσει νέα δεδομένα στα θερμικά συστήματα απεικόνισης clip-on σε παγκόσμιο επίπεδο, τόσο για τη χρήση του από στρατιωτικές δυνάμεις, όσο και για εκείνη από τις δυνάμεις ασφαλείας.
THEON: Ρεκόρ εσόδων στο 9μηνο – Αύξηση 92%
Το νέο προϊόν IRIS της THEON
Το νέο προϊόν IRIS της THEON είναι πλήρως συμβατό με άλλα συστήματα μονόκυαλων ή δίκυαλων τρίτων κατασκευαστών, ενώ η εικόνα του, όπως έχει δοκιμαστεί εντός και εκτός, είναι πλήρως βελτιστοποιημένη όταν χρησιμοποιείται από κοινού με τα προϊόντα νυχτερινής όρασης της THEON. Το νέο θερμικό σύστημα clip-on IRIS επιτρέπει στους υπάρχοντες τελικούς χρήστες των συστημάτων νυχτερινής όρασης NYX, MIKRON και ARGUS της THEON, να προσθέσουν απρόσκοπτα μέσω του IRIS μια υπέρθεση θερμικής εικόνας στην υπάρχουσα εικόνα νυχτερινής όρασης. Ουσιαστικά, μετατρέπει οποιοδήποτε προϊόν μονοκυάλων ή δίκυαλων σε ένα προηγμένο συνδυαστικό σύστημα.
Επιπλέον, το IRIS, στην πιο εξελιγμένη έκδοσή του, μπορεί, εκτός από τη θερμική εικόνα, να προβάλει επίσης πληροφορίες Επαυξημένης Πραγματικότητας (AR) και να υποστηρίξει τη συνδεσιμότητα με υπάρχοντα Συστήματα Διαχείρισης Μάχης (BMS) όπως το ATAK.
Αυτή η συμβατότητα μετατρέπει αποτελεσματικά τα συστήματα μονόκυαλων και δίκυαλων σε συνδυασμένα συστήματα θερμικής και νυχτερινής όρασης, προσφέροντας ενισχυμένη επίγνωση της κατάστασης σε απαιτητικά περιβάλλοντα.
«Με περισσότερα από 180.000 συστήματα μονόκυαλων και δίκυαλων νυχτερινής όρασης της THEON που έχουν πωληθεί παγκοσμίως, βρισκόμαστε σε μοναδική θέση να καλύψουμε την αυξανόμενη ζήτηση για προηγμένη σύντηξη (fusion) νυχτερινής όρασης με λύσεις θερμικής απεικόνισης, με ή χωρίς δυνατότητες επαυξημένης πραγματικότητας», δήλωσε ο Philippe Mennicken, Business Development Director της ΤΗΕΟΝ ΙΝΤΕRNATIONAL. «Το IRIS αποτελεί σημαντική ευκαιρία ανάπτυξης, και συνιστά μία ελκυστική πρόταση τόσο για νέους όσο και για υφιστάμενους πελάτες».
Γι’ αυτό η THEON, παράλληλα με το ORION, το νέο της προηγμένο fused δίκυαλο θερμικής και νυχτερινής όρασης που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην αγορά, προβλέπει ότι το IRIS θα φέρει σημαντική αύξηση πωλήσεων, ακόμα και αν η τιμή του είναι υψηλότερη από τα δίκυαλα νυχτερινής όρασης, αφού εξακολουθεί να παραμένει πιο προσιτό από το υψηλής τεχνογνωσίας fused δίκυαλο θερμικής και νυχτερινής όρασης ORION.


Latest News

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της JP Morgan κατέθεσε ο Καρώνης – Τι επιδιώκει
Ο βρετανικός ιστότοπος sifted.eu αναφέρει πως ο διευθύνων σύμβουλος της Viva επιχειρεί να εμποδίσει την αμερικάνικη τράπεζα να προχωρήσει σε περαιτέρω αγωγές ή προσπάθειες εξαγοράς

Ανατροπή στα σούπερ μάρκετ μετά από 30 χρόνια – Το φρένο στις προσφορές και η δύναμη πυρός του 1 δισ.
Νέο τοπίο στις προσφορές – Η στρατηγική των πολυεθνικών και ο ανταγωνισμός των σούπερ μαρκετ – Πάνω από 4.000 κωδικοί σε έκπτωση

Το «σαφάρι» για νέες IPOs πάει… Θεσσαλία – Αντίστροφη μέτρηση για Φάις και Qualco
Εκδήλωση στην Λάρισα πραγματοποιεί στις 12 Μαρτίου το Χρηματιστήριο Αθηνών – Κεντρικός ομιλητής ο CEO της Aktor Αλέξανδρος Εξάρχου – Όλες οι λεπτομέρειες για την IPO του ομίλου Φάις

Τα σινεμά που έγιναν σούπερ μάρκετ – Από το Μενίδι και την Καλλιθέα μέχρι τη Γλυφάδα και το Παγκράτι
Από κινηματογραφικές αίθουσες… σάλες με ράφια - Ποια σινεμά μετατράπηκαν σε καταστήματα Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος, Lidl, My Market και Γαλαξίας

HELLENiQ ENERGY: Επεκτείνει τον Πολυχώρο Εκπαίδευσης Ευάλωτων Γυναικών του ΣΕΓΕ στη Θεσσαλονίκη
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας η HELLENiQ ENERGY ανέλαβε να ολοκληρώσει όλες τις απαιτούμενες εργασίες για την άρτια διαμόρφωση του Κέντρου Ενδυνάμωσης Γυναικών “WEHub - Female Empowerment Hub” που λειτουργεί ο Σύνδεσμος

Ημέρα της Γυναίκας: H Alpha Bank στηρίζει την ισότιμη συμμετοχή των γυναικών στην οικονομική ζωή
«Μαθήματα Οικονομίας», μια δράση ανοιχτή σε όλες τις γυναίκες

Viohalco: Οχυρωμένη στους δασμούς Τραμπ – Πώς ντύνει… με αλουμίνιο Porsche, Audi και BMW
Τα όπλα της Viohalco απέναντι στους δασμούς Τραμπ – Το κρυφό «διαμάντι» της Βουλγαρίας με νέα έργα σε ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες
![Ξένες Άμεσες Επενδύσεις: Το πρόβλημα στην Ελλάδα – Σχεδόν μία στις δύο αφορά ακίνητα [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/01/businessdaily-deals-symfwnies-ependyseis-sygxwneyseis-600x336.jpg)
Το πρόβλημα με τις Άμεσες Ξένες Επενδύσεις στην Ελλάδα - Σχεδόν μία στις δύο αφορά ακίνητα [γραφήματα]
Τι δείχνει η ανάλυση για τις καθαρές Ξένες Άμεσες Επενδύσεις (ΞΑΕ) στην Ελλάδα από το ΚΕΠΕ ανά ομάδα κλάδων - Ποιοι έχουν την πρωτοκαθεδρία - Ποιες χώρες προτιμούν την Ελλάδα

Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο: Στην τελική ευθεία η Αναπτυξιακή Διάσκεψη της Κρήτης
Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει στις 12 και 13 Μαρτίου την πρώτη Αναπτυξιακή Διάσκεψη της Κρήτης στο Ηράκλειο

Πέθανε ο ιδρυτής της Pink Woman Παύλος Χατζηπαυλίδης - Η άνοδος και η Intrafashion
Η δημιουργία της Pink Woman, η ανάπτυξη σε όλη την Ελλάδα και η εξαγορά από την Intrafashion