
Η ΟΠΤΙΜΑ ΑΕ, που συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια παρουσίας στον κλάδο των τροφίμων, διακρίθηκε στην κατηγορία FOOD SAFETY CULTURE STAND OUT από την Οργανωτική Επιτροπή των Food Experts’ Awards (FEA 2024).
Το συγκεκριμένο βραβείο έρχεται να επιστεγάσει τη συμβολή της Διεύθυνσης Διασφάλισης Ποιότητας & Ανάπτυξης Νέων Προϊόντων της ΟΠΤΙΜΑ στην ανάπτυξη και τη συνεχή βελτίωση της κουλτούρας ασφάλειας τροφίμων στο σύνολο της λειτουργίας της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2020 η ΟΠΤΙΜΑ έχει επενδύσει στη δημιουργία κοινής Κουλτούρας Ασφάλειας Τροφίμων για όλες τις εμπορικές και παραγωγικές της μονάδες, τις φάρμες σε Ήπειρο και Δομοκό και τις θυγατρικές της εταιρείες στο εξωτερικό, με στόχο να εξελιχθεί σε έναν καινοτόμο, καθετοποιημένο Όμιλο τροφίμων που αριθμεί πάνω από 500 εργαζόμενους.
Κατά την παραλαβή του βραβείου στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, στη διεθνή έκθεση τροφίμων FOOD & DRINKS by Detrop, στην HELEXPO, η κα Φλώρα Μαγκανάρη, Διευθύντρια Διασφάλισης Ποιότητας & Ανάπτυξης Νέων Προϊόντων της ΟΠΤΙΜΑ, δήλωσε «Η διαδικασία Ομιλοποίησης που ξεκινήσαμε πριν από 4 χρόνια ήταν σίγουρα μια σύνθετη και πολύπλευρη διαδικασία. Αντιμετωπίσαμε διάφορες προκλήσεις, κυρίως σε ό,τι αφορά τη δημιουργία μίας ενιαίας φιλοσοφίας και κουλτούρας και την ενσωμάτωση πολλών και διαφορετικών λειτουργιών και διεργασιών σε ένα ενιαίο σύστημα. Με επιμονή, υπομονή, προσαρμοστικότητα, προσήλωση στον στόχο και, πάνω από όλα, ομαδική δουλειά, ολοκληρώσαμε με επιτυχία αυτή τη διαδικασία και καταφέραμε να διακριθούμε για το έργο μας στα Food Experts’ Awards 2024. Αυτό το βραβείο είναι αφιερωμένο σε όλες τις ομάδες και τους ανθρώπους της ΟΠΤΙΜΑ, γιατί είναι αποτέλεσμα όλων!».


Latest News

Πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα και σούπερ μάρκετ το Μ. Σάββατο
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας - Οι συστάσεις του ΕΦΕΤ

Worldline: Το μέλλον των ψηφιακών πληρωμών είναι ανθρώπινο και προσωποποιημένο
«Το μέλλον των πληρωμών δεν είναι απλώς ψηφιακό. Είναι έξυπνο, ανθρώπινο και εξατομικευμένο» επισήμανε ο κ. Κιτιξής, Country Head and Managing Director της Worldline

Πώς επηρεάζονται οι τραπεζικές συναλλαγές από τις αργίες
Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω web banking και mobile apps θα λειτουργούν κανονικά

Ποιοι χάνουν, ποιοι κερδίζουν από τη μείωση των επιτοκίων της ΕΚΤ
Νέα εποχή φθηνού χρήματος στην Ελλάδα με τη βούλα της ΕΚΤ - Η μείωση στα επιτόκια ρίχνει τα έσοδα στις τράπεζες και τις αποδόσεις στις καταθέσεις

Δωδώνη: Τριάντα χρόνια συγκρούσεων, 3 ιδιοκτήτες και ο νικητής
Μετά από 13 χρόνια και μεγάλη προσπάθεια τα αδέλφια Σαράντη αποκτούν το ισχυρότερο εξαγωγικό brand name στην φέτα, την Δωδώνη

Με 1,7 δισ. χτίζει εργοστάσια και αποθήκευση ενέργειας - Το deal με Κοπελούζο
Η ΔΕΗ ολοκληρώνει την απόκτηση του μεριδίου του Κοπελούζου στο CCGT Αλεξανδρούπολης - Οι νέες επενδύσεις για ευέλικτη παραγωγή συνολικής ισχύος περίπου 2,3 GW

Πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα και σούπερ μάρκετ Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας - Οι συστάσεις του ΕΦΕΤ

Δωδώνη: Στα Ελληνικά Γαλακτοκομεία με 110 εκατ. ευρώ η ηπειρώτικη γαλακτοβιομηχανία
Τα Ελληνικά Γαλακτοκομεία αναλαμβάνουν τον δανεισμό, 95 εκατ. ευρώ, της «Δωδώνη» - Είσοδος με επώνυμο προϊόν στη φέτα για τους Αφούς Σαράντη

Παρελθόν ο Μαρινόπουλος από τη Marks & Spencer - Πέρασε στα χέρια του μητρικού ομίλου
Μονομετοχική πλέον η Marks & Spencer στην Ελλάδα - Μέσα σε ένα μόλις μήνα, άλλαξε το ΔΣ της εταιρείας - Εκτός ο Στέφανος Μαρινόπουλος

Κατασκευή φράγματος στον Ασωπό από τον όμιλο AKTOR
Το έργο είναι συμβατό με το Σχέδιο Διαχείρισης Λεκανών Απορροής Ποταμών του Υδατικού Διαμερίσματος Βόρειας Πελοποννήσου.