
Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε μεταξύ εκπροσώπων του ΔΣ στην Τράπεζα Ηπείρου και του νέου προέδρου της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής SYNDEA κ. Κώστα Καραμανλή και του αντιπροέδρου της SYNDEA κ. Αλέξανδρου Κοντού στο κτίριο διοίκησης της Τράπεζας Ηπείρου, σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, επισφραγίζοντας τη στενή και εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ των δύο οργανισμών.
Προμήθειες σε τράπεζες: Ερχεται μπαράζ μειώσεων και δωρεάν συναλλαγών
Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η ενίσχυση της συνεργασίας που διατηρούν η Τράπεζα Ηπείρου και η Συνεταιριστική Ασφαλιστική SYNDEA στον τομέα της παροχής ολοκληρωμένων ασφαλιστικών προγραμμάτων. Στόχος και των δύο οργανισμών είναι η περαιτέρω αναβάθμιση των ασφαλιστικών υπηρεσιών που παρέχει η Τράπεζα στους πελάτες της, με έμφαση στην κάλυψη εξειδικευμένων αναγκών και τη διασφάλιση της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης.
Ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής SYNDEA κ. Κώστας Καραμανλής ευχαρίστησε το ΔΣ της Τράπεζας για την υποδοχή και αναφέρθηκε στη στενή και αποδοτική συνεργασία των δύο οργανισμών, καθώς και στα θετικά οικονομικά αποτελέσματα της Τράπεζας.
Τράπεζα Ηπείρου για SYNDEA: Αμοιβαία επωφελής συνεργασία
Ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Βασίλης Κολιός δήλωσε σχετικά: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Τράπεζα η επίσκεψη του πρώην Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή, τον οποίο καλωσορίζουμε σήμερα με την ιδιότητά του ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της SYNDEA. Ευχαριστούμε θερμά και τα μέλη του ΔΣ, τον Αντιπρόεδρο κ. Α. Κοντό και κ. Α. Δημητρίου καθώς και τα στελέχη κ. Σολωμίδη και κ. Τζελέπη, για την παρουσία τους. Η συνεργασία της Τράπεζας με τη SYNDEA χαρακτηρίζεται από μακροχρόνια εμπιστοσύνη και αμοιβαία επωφελή συνεργασία, που ενισχύει την πορεία και των δύο οργανισμών. Η βράβευση της Τράπεζας στο Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων & Βραβεύσεις Συνεργατών της SYNDEA για την επιτυχημένη πορεία και την επίτευξη των στόχων του 2023 αποτελεί μία σημαντική αναγνώριση, και είμαστε βέβαιοι ότι η ανοδική αυτή πορεία θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια».
Ο Ιωάννης Βουγιούκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, αφού καλωσόρισε και αυτός με τη σειρά του τον Πρόεδρο κ. Καραμανλή, τα μέλη του ΔΣ και τα στελέχη της SYNDEA, τόνισε μεταξύ άλλων: «Η συνεργασία μας με τη SYNDEA είναι μακροχρόνια και στηρίζεται σε ισχυρές βάσεις. Συμμεριζόμαστε μία κοινή επιχειρηματική στρατηγική που βασίζεται στις μακροχρόνιες διαπροσωπικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, παρέχοντας ασφαλιστικές συμβουλές και υπηρεσίες που καλύπτουν τις εκάστοτε ανάγκες τους. Η επιτυχημένη αυτή συνεργασία αναμένεται να συνεχιστεί με εξαιρετικές προοπτικές και τα επόμενα χρόνια».
Ο Εντεταλμένος Εκτελεστικός Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Βασίλης Τσουκανέλης ανέφερε: «Η συνεργασία μας με τη SYNDEA ενδυναμώνεται συνεχώς με βασική προτεραιότητα τη βελτίωση των ασφαλιστικών λύσεων που παρέχουμε. Με νέες πρωτοβουλίες και καινοτόμες υπηρεσίες, επιδιώκουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις που συνδυάζουν την αξιοπιστία και την ποιότητα».


Latest News

Οι δασμοί Τραμπ και οι άλλες προκλήσεις για τον κλάδο του καφέ
Οι δασμοί Τραμπ αναμένεται να είναι μία ακόμα πρόκληση για τον κλάδο του καφέ, που ήδη δοκιμάζεται από τις συνεχείς ανατιμήσεις και την κλιματική αλλαγή

Οι 2+1 καταλύτες που φέρνουν deals στην Πληροφορική
Τα πολλαπλά έργα ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, η ψηφιοποίηση της αγοράς και η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι οι καταλύτες που γεννούν νέα deals στην Πληροφορική - Ποιες είναι οι αβεβαιότητες που παραμένουν
![Επιχειρήσεις: Με τι επιτόκιο δανείζονται – Πώς θα ξεκλειδώσει περισσότερη ρευστότητα [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/04/daneia-trapezes-768x432-1-600x338.jpg)
Με τι επιτόκιο δανείζονται οι ελληνικές επιχειρήσεις - Πώς θα ξεκλειδώσει περισσότερη ρευστότητα [γράφημα]
Η υποχώρηση των επιτοκίων δημιουργεί αυξημένες ευκαιρίες για τις τράπεζες

Πώς «εθίστηκε» η αγορά στις προσφορές – Από τα προϊόντα κράχτες στο… ζύγι
Οι προσφορές και το χρονικό της γιγάντωσης των προσφορών στην ελληνική αγορά – Ο ρόλος των φθηνών ανώνυμων προϊόντων

Πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα και σούπερ μάρκετ το Μ. Σάββατο
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας - Οι συστάσεις του ΕΦΕΤ

Worldline: Το μέλλον των ψηφιακών πληρωμών είναι ανθρώπινο και προσωποποιημένο
«Το μέλλον των πληρωμών δεν είναι απλώς ψηφιακό. Είναι έξυπνο, ανθρώπινο και εξατομικευμένο» επισήμανε ο κ. Κιτιξής, Country Head and Managing Director της Worldline

Πώς επηρεάζονται οι τραπεζικές συναλλαγές από τις αργίες
Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω web banking και mobile apps θα λειτουργούν κανονικά

Ποιοι χάνουν, ποιοι κερδίζουν από τη μείωση των επιτοκίων της ΕΚΤ
Νέα εποχή φθηνού χρήματος στην Ελλάδα με τη βούλα της ΕΚΤ - Η μείωση στα επιτόκια ρίχνει τα έσοδα στις τράπεζες και τις αποδόσεις στις καταθέσεις

Δωδώνη: Τριάντα χρόνια συγκρούσεων, 3 ιδιοκτήτες και ο νικητής
Μετά από 13 χρόνια και μεγάλη προσπάθεια τα αδέλφια Σαράντη αποκτούν το ισχυρότερο εξαγωγικό brand name στην φέτα, την Δωδώνη

Με 1,7 δισ. χτίζει εργοστάσια και αποθήκευση ενέργειας - Το deal με Κοπελούζο
Η ΔΕΗ ολοκληρώνει την απόκτηση του μεριδίου του Κοπελούζου στο CCGT Αλεξανδρούπολης - Οι νέες επενδύσεις για ευέλικτη παραγωγή συνολικής ισχύος περίπου 2,3 GW