
Η γαλλική Sanofi σχεδιάζει να επενδύσει περίπου ένα δισ. ευρώ για την κατασκευή μιας νέας βάσης παραγωγής ινσουλίνης στο Πεκίνο, η οποία θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη μεμονωμένη επένδυση της γαλλικής φαρμακοβιομηχανίας στην Κίνα, δήλωσε η εταιρεία τη Δευτέρα.
AstraZeneca: Ανάκαμψη και επενδύσεις παρά τις αντιξοότητες
Η τοποθεσία, η οποία θα βρίσκεται στη Ζώνη Οικονομικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης του Πεκίνου, θα είναι η τέταρτη βάση παραγωγής και προμήθειας της Sanofi στην Κίνα, ανέφερε η Sanofi στον επίσημο λογαριασμό της στο WeChat.
Η Κίνα επιδιώκει να ενισχύσει τους οικονομικούς δεσμούς με μεμονωμένα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ακόμη και όταν οι εμπορικές της σχέσεις με το μπλοκ των 27 χωρών έχουν υποχωρήσει λόγω ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένων των κατηγοριών για επιδοτήσεις της κινεζικής κυβέρνησης στη βιομηχανία ηλεκτρικών οχημάτων, αναφέρει το Reuters.
Σε συνάντηση που είχε τη Δευτέρα με τον πρόεδρο της Sanofi Φρεντερίκ Ουντέα στο Πεκίνο, ο Κινέζος υπουργός Εμπορίου Γουάνγκ Γουεντάο δήλωσε ότι η Κίνα θα υποστηρίξει όλες τις επιχειρήσεις εξίσου στην τεχνολογική καινοτομία και στη συμμετοχή στον ανταγωνισμό της αγοράς, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου.
Η Κίνα θα συνεχίσει να ανοίγει την αγορά της και δεσμεύεται να δημιουργήσει ένα επιχειρηματικό περιβάλλον για τις εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Sanofi, ώστε να λειτουργούν και να αναπτύσσονται με «ηρεμία», πρόσθεσε ο Κινέζος υπουργός Εμπορίου.
Επένδυση στη Σιγκαπούρη
Η Sanofi εγκαινιασε την Τετάρτη μια «εξελικτική εγκατάσταση εμβολίων» ή EVF, αξίας 595 εκατομμυρίων δολαρίων στη Σιγκαπούρη, την μόνη τέτοια εγκατάσταση που έχει η εταιρεία εκτός Γαλλίας.
Αυτή η εγκατάσταση, γνωστή ως Modulus, μπορεί να κάνει εναλλαγή μεταξύ της παραγωγής διαφορετικών εμβολίων ή θεραπειών σε λίγες μέρες, σε σύγκριση με αρκετές εβδομάδες ή μήνες σε πιο συμβατικές εγκαταστάσεις. Είναι επίσης σε θέση να προσαρμοστεί για την παραγωγή έως και τεσσάρων εμβολίων ή βιοφαρμακευτικών προϊόντων ταυτόχρονα.


Latest News

Η Toyota λανσάρει στην Κίνα το φθηνότερο ηλεκτρικό όχημα
Θα μπορέσει να ανταγωνιστεί η Toyota με το νέο της EV την BYD στην Κίνα;

Σαν καραμέλα από... μωρό - Τι είπε ο Τραμπ για Ζελένσκι και Ουκρανία
Αποκαλυπτική η συνέντευξη του προέδρου Τραμπ στο Fox News - Νέα επίθεση στον Ζελένσκι

Έρχεται το επόμενο κύμα απολύσεων ομοσπονδιακών υπαλλήλων - Και θα είναι ακόμη πιο βάναυσο
Εκατοντάδες χιλιάδες υπάλληλοι της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ αναμένεται να καρατομηθούν πάραυτα

Οι κρυφοί κίνδυνοι που εγκυμονούν τα οικογενειακά γραφεία
Οι ιδιωτικές εταιρείες διαχείρισης περιουσίας για τους υπερπλούσιους διαχειρίζονται πλέον τρισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Οι επικριτές λένε ότι είναι ανοιχτοί σε κατάχρηση

Δασμοί ή μποϊκοτάζ; Η αντίδραση της Jack Daniel's
Η μητρική του Jack Daniel's, Brown-Forman, πλήττεται από την απόφαση να μην πωλείται στον Καναδά το διάσημο bourbon

Ήρθε η ώρα για ένα ευρωπαϊκό δίκτυο κατασκόπων; Τι ζητά η Γερμανία
Το «καμπανάκι» από τη Γερμανία για τον κίνδυνο της Ευρώπης - Ο ρόλος της CIA και η πρόταση για τα «Euro Eyes»

Γιατί βγαίνει από το χρηματιστήριο η δεύτερη μεγαλύτερη αλυσίδα φαρμακείων στις ΗΠΑ
Η Walgreens ήρθε σε συμφωνία περίπου 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων με την Sycamore Partners

Η Ευρώπη είναι «εξαρτημένη» από τα φάρμακα - Οι κίνδυνοι για την εφοδιαστική αλυσίδα
Γιατί η Ευρώπη δεν έχει την πολυτέλεια να αντιμετωπίζει το θέμα της ασφάλειας των φαρμάκων ως δευτερεύον ζήτημα

Χωρίς τέλος οι συνέπειες των δασμών Τραμπ - Πόσο διαρκούν τελικά οι εμπορικοί πόλεμοι;
Οι δασμοί του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ θα κοστίζουν χρήματα στις επιχειρήσεις - Ο αντίκτυπος δεν πρόκειται να εξαφανιστεί σύντομα

ΕΕ – Όμιλος ΕΤΕπ: Θεμέλια για μια νέα πανευρωπαϊκή επενδυτική πλατφόρμα για οικονομικά προσιτή και βιώσιμη στέγαση.
Το Σχέδιο Δράσης για Προσιτή και Βιώσιμη Στέγαση που έχει προγραμματίσει επενδύσεις ύψους περίπου 10 δισ. ευρώ