
Τα Aria Hotels, με την υπογραφή της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας και με περισσότερα από 50 καταλύματα, παρουσιάζουν το νέο τους ξενοδοχείο στην Μήλο, Ventus di Milo.
Στα Καμίνια-Δυο Σπηλιές, και μόλις λίγα λεπτά από το εμβληματικό Σαρακήνικο, το Ventus di Milo προσφέρει μια ανανεωμένη προσέγγιση στη διαμονή με έμφαση στη μινιμαλιστική αισθητική και την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική.
Το Ventus di Milo συνδυάζει τη μοντέρνα αισθητική με τη διαχρονική γοητεία της κυκλαδίτικης απλότητας. Οι καθαρές, μίνιμαλ γραμμές συναντούν την αυθεντικότητα, προσφέροντας ένα σκηνικό που ενσαρκώνει την απόλυτη χαλάρωση. Οι έξι μοναδικής αισθητικής σουίτες υπόσχονται μια αποκλειστική και ήρεμη εμπειρία, ιδανική για όσους θέλουν να απολαύσουν την ακαταμάχητη ομορφιά της Μήλου σε συνδυασμό με άνεση και πολυτέλεια υψηλών προδιαγραφών.

Η Μήλος, γνωστή για τις μοναδικές παραλίες της, τα σεληνιακά τοπία και τη γαστρονομική της παράδοση, προσφέρει αμέτρητες επιλογές για εξερεύνηση. Οι επισκέπτες του Ventus di Milo μπορούν να απολαύσουν δραστηριότητες όπως περιηγήσεις στα ηφαιστειακά τοπία του νησιού, εξορμήσεις με σκάφος στις κρυμμένες ακτές του Αιγαίου ή γευσιγνωσία τοπικών προϊόντων που αναδεικνύουν τη γεύση της παράδοσης.
Τα Aria Hotels συνεχίζουν να καινοτομούν και να επενδύουν στον τομέα της βιώσιμης φιλοξενίας και ανάπτυξης. Το 2024, η εταιρεία ανακοίνωσε τη δημιουργία τεσσάρων σταθμών φόρτισης (vertiports) για τα πρωτοποριακά ηλεκτρικά αεροσκάφη κάθετης απογείωσης και προσγείωσης (eVTOLs), προσφέροντας έναν καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο μετακίνησης στα ελληνικά νησιά.
Το Ventus di Milo αποτελεί την νέα ξεχωριστή προσθήκη στην οικογένεια των Aria Hotels, ενισχύοντας τη δέσμευση της εταιρείας να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες που συνδυάζουν τοπικό χαρακτήρα, φυσική ομορφιά και υψηλού επιπέδου φιλοξενία.


Latest News

Απευθείας πτήσεις από τη Βαρσοβία προς Θεσσαλονίκη ξεκινάει η LOT
Με την εναρκτήρια πτήση (17/6) θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη και δημοσιογράφοι πολωνικών μέσων μαζικής επικοινωνίας

Ξενοδοχεία: Απόβαση πεντάστερων στην Κρήτη – Ανεβαίνει πίστα το νησί
Πυρετός επενδύσεων για την αναβάθμιση των ξενοδοχειακών υποδομών της Κρήτης - Τα project που είναι σε εξέλιξη

«Ξεπουλάνε» τα ακτοπλοϊκά για το Πάσχα - «Ζαλίζουν» οι τιμές
Οι τουριστικοί πράκτορες επισημαίνουν ότι για την Μεγάλη Τετάρτη και την Μεγάλη Πέμπτη τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια είναι ελάχιστα

Αλλάζει εικόνα το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με επενδύσεις 1,28 δισ. - Οι νέοι στόχοι
Ανοδικά ξεκίνησε η επιβατική κίνηση το 2025 κόντρα στην διεθνή αβεβαιότητα- Οι νέες πηγές εσόδων και το πράσινο φως στο μέρισμα των 0,78 ευρώ ανά μετοχή

Πληρότητες ως 95% στις πτήσεις της Aegean- Οι top5 προορισμοί σε Ελλάδα και εξωτερικό
Υψηλές πληρότητες καταγράφονται για την πασχαλινή έξοδο σε αεροπορικές πτήσεις της Aegean τόσο για προορισμούς εσωτερικού όσο και εξωτερικού

Συνεργασία Mercan Group με Wyndham Hotels & Resorts στην Κέρκυρα
Η συμφωνία σηματοδοτεί την πρώτη επένδυση του ομίλου Mercan Group στην Ελλάδα, ενισχύοντας την παρουσία της Wyndham στη Μεσόγειο

Άνοδος τιμών, σταθερές πληρότητες για τα ξενοδοχεία - Προς νέο ρεκόρ εισπράξεων
Σε ανοδική τροχιά βρίσκονται τα ελληνικά ξενοδοχεία - Αύξηση των εισπράξεων αναμένει η Τράπεζα της Ελλάδας

JOMO: Τι είναι και πως κάνει τα ταξίδια καλύτερα;
Έχοντας μπει για τα καλά στην εποχή των ταξιδιών -πρώτα το Πάσχα, μετά το καλοκαίρι- το JOMO είναι μια τάση που υπόσχεται να κάνει τις διακοπές μας καλύτερες. Και πιο ήρεμες.

Τι φοβούνται οι Αμερικανοί ταξιδιώτες φέτος
Οι Αμερικανοί που σχεδιάζουν ταξίδια στο εξωτερικό θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα απόνερα των πολιτικών Τραμπ

Σκληρή μάχη Hilton - Marriott για την πρωτιά στην Ελλάδα - Ποια παίρνει... κεφάλι
Hilton και Marriott μάχονται για την πρώτη θέση - Σημαντικές επενδύσεις για τη λειτουργία νέων ξενοδοχείων σε διάφορα μέρη της Ελλάδας