
Να αποκτήσει ένα συγκρότημα γραφείων μικτής χρήσης στο Τόκιο συμφώνησε η Blackstone, επενδύοντας 2,6 δισεκατομμύρια δολάρια στην εταιρεία ξενοδοχείων και σιδηροδρόμων Seibu Holdings, σε μια κίνηση-ψήφο εμπιστοσύνης στην αγορά ακινήτων της ιαπωνικής πρωτεύουσας.
Ο διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων των ΗΠΑ δήλωσε την Πέμπτη ότι η εξαγορά της Tokyo Garden Terrace Kioicho είναι η μεγαλύτερη συμφωνία που έχει πραγματοποιήσει ποτέ στις επιχειρήσεις της στην ιαπωνική αγορά.
Mitsis: Συνεργασία με την HIP της Blackstone στη Χαλκιδική
Στην καρδιά της πρωτεύουσας της Ιαπωνίας, το Tokyo Garden Terrace Kioicho είναι ένα σύμπλεγμα 227.200 τ.μ. που περιλαμβάνει γραφεία, πολυτελείς κατοικίες, ένα πολυτελές ξενοδοχείο, καταστήματα και εστιατόρια.
Ο κεντρικός πύργος του Tokyo Garden Terrace παρέχει 110.000 m2 χώρους γραφείων και 28.700 m2 ξενοδοχειακών καταλυμάτων σε ένα ψηλό κτίριο 36 ορόφων ύψους 180 μέτρων. Η Prince Gallery Kioichο, το στοιχείο του ξενοδοχείου, άνοιξε τον Ιούλιο του 2016. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στους ορόφους 30 έως 36 του κεντρικού πύργου και λειτουργεί από την Seibu Holdings ως franchise της The Luxury Collection.
Ένας ξεχωριστός οικιστικός πύργος παρέχει 22.700 m2 κατοικιών σε έναν πολυώροφο πύργο 90 μέτρων, 21 ορόφων.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Seibu και προσθέτουμε αυτό το εξαιρετικό ακίνητο μικτής χρήσης στο χαρτοφυλάκιο ακινήτων μας στην Ιαπωνία», δήλωσε στο Wall Street Journal ο Νταϊσούκε Κίτα, επικεφαλής του τμήματος ακινήτων για την Ιαπωνία της Blackstone.
Ο Κίτα είπε ότι η Ιαπωνία έχει εισέλθει σε μια νέα εποχή εταιρειών που αναζητούν εταίρους για να εκχωρήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία για περαιτέρω ανάπτυξη.
Οι προηγούμενες εξαγορές της Blackstone στην Ιαπωνία περιλαμβάνουν τις δραστηριότητες υγειονομικής περίθαλψης καταναλωτών της Takeda Pharmaceutical και τις υπηρεσίες πληρωμών του Ομίλου Sony.
Η αμερικανική εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο ακινήτων στην Ιαπωνία, επενδύοντας σε ξενοδοχεία, ενοικιάσεις κατοικιών, logistics και κέντρα δεδομένων.


Latest News
![Δασμοί Τραμπ: Αντίστροφη μέτρηση για την «Ημέρα Απελευθέρωσης» – Μνήμες από τη Μεγάλη Ύφεση [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/04/ot_trump_tariffs2-600x352.png)
Αντίστροφη μέτρηση για την «Ημέρα Απελευθέρωσης» - Οι δασμοί και οι μνήμες από τη Μεγάλη Ύφεση [γραφήματα]
Σήμερα στον Κήπο των Τριαντάφυλλων ο Αμερικανός πρόεδρος θα ανακοινώσει τους αμοιβαίους δασμούς που έχουν προκαλέσει φόβους για ύφεση και για το τέλος της μεταπολεμικής τάξης πραγμάτων

Lufthansa: Πως αναβαθμίζει την επιχειρηματική θέση με επτά κατηγορίες θέσεων
Η επιλογή θέσης σε μια πτήση ποτέ δεν ήταν πιο περίπλοκη από τις νέες καμπίνες Allegris της Lufthansa

Harley-Davidson: Θέλει εκδίκηση σε περίπτωση που η ΕΕ στοχεύσει τις μοτοσυκλέτες της
Οι δασμοί θα μπορούσαν να ανεβάσουν τις τιμές των μοτοσικλετών της Harley-Davidson σε εξαψήφιο αριθμό σε ορισμένες χώρες, με τις πωλήσεις να βρίσκονται ήδη υπό πίεση στην Ευρώπη

Γιατί ο Τραμπ εξετάζει «μαχαίρι» στα 9 δισ. δολάρια των επιχορηγήσεων προς το πανεπιστήμιο
Το Χάρβαρντ έχει καταγραφεί ως σύμβολο του αμερικανικού ονείρου εδώ και γενιές

Αγωνιώδεις προσπάθειες του Μιλέι για εξαίρεση από τους δασμούς Τραμπ
Οι μεγαλύτερες εξαγωγές που έκανε η Αργεντινή στις Ηνωμένες Πολιτείες πέρυσι ήταν αργό πετρέλαιο, μέταλλα και χημικά προϊόντα

Η Arm ήθελε εξαγορά της Alphawave για να βάλει στο χέρι την τεχνολογία SerDes
Αυτό που... κέντρισε το ενδιαφέρον της Arm ήταν μία συγκεκριμένη τεχνολογία της Alphawave που καθορίζει πόσο γρήγορα οι πληροφορίες μπορούν να εισαχθούν αλλά και να εξαχθούν από ένα μικροτσίπ

Δεν επιδρούν όλοι οι δασμοί με τον ίδιο τρόπο στις τσέπες των Αμερικανών - Τι «λέει» η εμπειρία
Οι δασμοί Τραμπ θα επηρεάσουν και την αμερικανική αγορά με ανατιμήσεις

Τι είναι η νέα μόδα του «oshikatsu» στην οποία ποντάρει η Ιαπωνία για την άνοδο της κατανάλωσης
Το φαινόμενο παρακολουθούν πολιτικοί αλλά και η κεντρική τράπεζα στην Ιαπωνία - Έρχεται νέα αύξηση των μισθών στην Ιαπωνία

Ο Μασκ εξαγοράζει... ψηφοφόρους - 82 εκατ. για να ελέγξει ανώτατο δικαστήριο πολιτείας
Γιατί μια νίκη του πρώην γενικού εισαγγελέα Σίμελ επί της Δημοκρατικής Κρόφορντ θα ήταν όφελος για την πολιτική στρατηγική του Μασκ

Εμπορικό πλεόνασμα 89,3 δισ. κατέγραψε η ΕΕ στα αυτοκίνητα το 2024
ΗΠΑ και Βρετανία ήταν οι κορυφαίοι εξαγωγικοί προορισμοί των αυτοκινήτων που κατασκευάστηκαν εντός της ΕΕ το 2024