![Βραζιλία: Σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό – Τουλάχιστον 22 νεκροί](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/12/2024-12-21T145306Z_777059341_RC2QTBAW4RNB_RTRMADP_5_BRAZIL-CRASH.jpg)
Ένα γεμάτο με επιβάτες λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό και τυλίχθηκε στις φλόγες νωρίς το Σάββατο στη Βραζιλία, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 22 άνθρωποι, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία της χώρας και όπως μεταδίδει το Reuters.
Κοντά στην πόλη Τεόφιλο Οτόνι έγινε το τροχαίο δυστύχημα
Το λεωφορείο, που μετέφερε 45 επιβάτες, έπαθε λάστιχο και ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο έπεσε πάνω σε ένα φορτηγό στο αντίθετο ρεύμα.
Το φορτηγό ήταν φορτωμένο με πλακάκια.
Το τραγικό δυστύχημα έγινε στις 4:00 τα ξημερώματα σε έναν μεγάλο αυτοκινητόδρομο κοντά στην πόλη Τεόφιλο Οτόνι, στην πολιτεία Μίνας Ζεράις.
Δείτε βίντεο από το δυστύχημα στη Βραζιλία:
🚨 URGENTE: Um ônibus com destino a Vitória da Conquista, na Bahia, colidiu com um caminhão e um carro na madrugada deste sábado (21), em Lajinha, distrito de Teófilo Otoni, no interior de Minas Gerais. O acidente ocorreu na BR-116 e gerou um incêndio, deixando 22 mortos e 13… pic.twitter.com/COCflnALR9
— X Notícias (@XNoticias_) December 21, 2024
𝟮𝟮 𝗠𝗨𝗘𝗥𝗧𝗢𝗦 𝗘𝗡 𝗕𝗥𝗔𝗦𝗜𝗟💥|
🔴El reporte indica que un grave accidente de tránsito ocurrió esta madrugada en el estado de Minas Gerais.
😔Los cuerpos calcinados de las víctimas fueron rescatados de entre los hierros del autobús.
🔗Leé más detalles en… pic.twitter.com/C8NUh47hCA
— Radio 780 AM (@780AM) December 21, 2024
Οι πυροσβέστες διέσωσαν 13 επιβάτες από το λεωφορείο
Οι πυροσβέστες δήλωσαν ότι διέσωσαν 13 επιβάτες από το κατεστραμμένο λεωφορείο.
Τρεις επιβάτες ενός αυτοκινήτου που επίσης συγκρούστηκε και παγιδεύτηκε κάτω από το φορτηγό επέζησαν από το δυστύχημα.
![ΙΧ αυτοκίνητο ενεπλάκη στο τραγικό δυστύχημα.](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2024/12/2024-12-21T145307Z_1687979282_RC2QTBABFHVK_RTRMADP_5_BRAZIL-CRASH-1200x900.jpg)
ΙΧ αυτοκίνητο ενεπλάκη στο τραγικό δυστύχημα.
Σύμφωνα με τις βραζιλιάνικες Αρχές έχουν ήδη απομακρυνθεί 22 πτώματα, ενώ ο αριθμός των θυμάτων αναμένεται να αυξηθεί.
Μάλιστα, στην επιχείρηση χρησιμοποιείται και γερανός.
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
Latest News
![Ευρωπαϊκός προϋπολογισμός: Αρχίζει η «μητέρα των μαχών» στην Ευρώπη – Τι αλλαγές έρχονται](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/04/european_commission_hq-flags_web-3-600x375.jpg)
Αρχίζει η «μητέρα των μαχών» στην Ευρώπη – Τι αλλαγές έρχονται στον προϋπολογισμό
Οποιαδήποτε προσπάθεια για αύξηση του συνολικού προϋπολογισμού θα συναντήσει πιθανώς τη σκληρή αντίσταση από τους μεγαλύτερους καθαρούς συνεισφέροντες στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό
![Google: Ο «Κόλπος της Αμερικής» έφτασε στην εφαρμογή Χάρτες](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/Gulf-of-America-600x364.jpg)
Τέλος απο τους χάρτες της Google ο Κόλπος του Μεξικού - Ήρθε ο «Κόλπος της Αμερικής»
Η αλλαγή της ονομασίας σε «Κόλπος της Αμερικής» έγινε μετά από εκτελεστικό διάταγμα του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ που μετονομάζει την περιοχή
![Σαντορίνη – Σεισμοί: Νέα ανάρτηση Τσελέντη μετά τα 5,3 Ρίχτερ – «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας…»](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/tseln-600x390.jpg)
Νέα ανάρτηση Τσελέντη – «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας…»
«Δυστυχώς με τη πρόσφατη σεισμική δράση στη Σαντορίνη, αντί να ξεστομίζουμε αλήθειες φτύνουμε σιωπές» τονίζει ο Άκης Τσελέντης. Τι λέει για τη σεισμική δραστηριότητα στη Σαντορίνη μετά τα 5,3 Ρίχτερ
![Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής: Συγκαλείται την Τρίτη – Ποιο είναι το κεντρικό θέμα](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/T2212-600x400.jpg)
Συγκαλείται την Τρίτη το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής - Το κεντρικό θέμα
Σήμερα, Τρίτη, θα συγκληθεί το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής υπό την προεδρία του υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Γεραπετρίτη
![Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ στη Σαντορίνη](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/santor-600x400.jpeg)
Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ στη Σαντορίνη - Αισθητός στην Αθήνα
Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ ανοιχτά της Σαντορίνης έγινε αισθητός στην Αθήνα. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο σεισμό που έχει σημειωθεί τις τελευταίες μέρες στην περιοχή.
![Πέθανε ο Τάκης Οικονομόπουλος](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/Takis-Oikonomopoulos-600x400.jpg)
Πέθανε ο Τάκης Οικονομόπουλος
Το ελληνικό ποδόσφαιρο βυθίστηκε ξανά στο πένθος, καθώς έφυγε από την ζωή ο παλιός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Τάκης Οικονομόπουλος
![ΕΚΠΑ: Πάνω από 12.800 σεισμοί σε Σαντορίνη και Αμοργό](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/photo_2025-02-03_14-47-12-2-2-1200x900-1-600x450.jpg)
ΕΚΠΑ: Πάνω από 12.800 σεισμοί σε Σαντορίνη και Αμοργό
Που υπάρχουν κατολισθήσεις
![Μητσοτάκης: Επαφές με εταιρείες τεχνολογίας στη Σύνοδο AI στο Παρίσι – Στο επίκεντρο τα data centers](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/sdf-600x400.jpg)
Επαφές Μητσοτάκη με εταιρείες τεχνολογίας στη Σύνοδο AI στο Παρίσι - Στο επίκεντρο τα data centers
Σύμφωνα με πηγές της κυβέρνησης είχε συνάντηση μεταξύ άλλων με τον Demis Hassabis, Νομπελίστα, συνιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Deepmind, εταιρείας η οποία ανήκει στην Google
![Σαντορίνη: Σύσκεψη Κεφαλογιάννη με τους τουριστικούς φορείς για το νησί – Τα μέτρα που έπεσαν στο τραπέζι](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/santorini-600x400.jpg)
Το μήνυμα Κεφαλογιάννη για τη Σαντορίνη στη σύσκεψη με τουριστικούς φορείς
Στο επίκεντρο τα μέτρα για τη διασφάλιση της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού προϊόντος στη Σαντορίνη
![Δασμοί Τραμπ: Σημείο αναφοράς το λιμάνι του Πειραιά – Τι αναφέρει το ΕΒΕΠ](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/04/ot_peiraias2-600x352.png)
Δασμοί Τραμπ: Σημείο αναφοράς το λιμάνι του Πειραιά – Τι αναφέρει το ΕΒΕΠ
Σε μία περίοδο όπου μια νέα περιδίνηση στις αγορές θα έσπρωχνε τις πληθωριστικές πιέσεις προς τα επάνω, τόσο η ευρωπαϊκή, όσο και η ελληνική οικονομία απεύχεται την κλιμάκωση «ανταλλαγής δασμών»