
Σε «Aktor Όμιλος Εταιρειών» αλλάζει η επωνυμία της Intrakat μετά από απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση το υπουργείο Ανάπτυξης ενέκρινε την τροποποίηση του σχετικού άρθρου του Καταστατικού της Εταιρείας και το Χρηματιστήριο Αθηνών ενημερώθηκε για την ανωτέρω απόφαση.
Η επωνυμία της εταιρείας αποδίδεται στην Αγγλική γλώσσα ως «Aktor Societe Anonyme Holding Company Technical and Energy Projects» με διακριτικό τίτλο «Aktor Group of Companies»
Intrakat: Αλλάζει και γίνεται AKTOR – Νέα εποχή με πέντε θυγατρικές και κύκλο εργασιών στα 3,2 δισ.
Η ανακοίνωση της εταιρείας
Η Εταιρεία με την επωνυμία «ΙΝTRAKAT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ» με διακριτικό τίτλο «ΙΝTRAKAT» ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι την 19/11/2024 η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, μεταξύ των άλλων θεμάτων, αποφάσισε την αλλαγή της επωνυμίας της σε «Ακtor Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών, Τεχνικών και Ενεργειακών Έργων» με διακριτικό τίτλο «Aktor Όμιλος Εταιρειών». Η επωνυμία της Εταιρείας αποδίδεται στην Αγγλική γλώσσα ως «Aktor Societe Anonyme Holding Company Technical and Energy Projects» με διακριτικό τίτλο «Aktor Group of Companies»
Το Υπουργείο Ανάπτυξης με την αριθ. 3507409ΑΠ/09-12-2024 απόφασή του ενέκρινε την τροποποίηση του σχετικού άρθρου του Καταστατικού της Εταιρείας και το Χρηματιστήριο Αθηνών ενημερώθηκε για την ανωτέρω απόφαση.
Σύμφωνα με το άρθρο 5 (στοιχ. 5.3.9) του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών και με απόφαση της Εταιρείας, ορίζεται ότι από την Τρίτη 31/12/2024 (2η εργάσιμη ημέρα από την ενημέρωση του ΧΑ), η επωνυμία της Εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλάζει σε «Ακtor Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών, Τεχνικών και Ενεργειακών Έργων» με διακριτικό τίτλο «Aktor Όμιλος Εταιρειών».


Latest News

Η δημιουργία του 4ου πόλου από Prada και Versace - Τι συμβαίνει στην Ελλάδα
H Prada ενώνει τις δυνάμεις της με την Versace για να «χτυπήσει» LVMH, Kering, Capri - Ανοδική η πορεία της στην ελληνική αγορά

Επιμένουν στους στόχους τριετίας οι τράπεζες παρά την επίδραση Τραμπ
Η διοίκηση της Πειραιώς στη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης των μετόχων περιέγραψε τα νέα σενάρια για τη μείωση των επιτοκίων - Έμφαση στις νέες πηγές εσόδων από τις τράπεζες

Στα σκαριά νέα εξαγορά από την Performance Technologies - Στο ραντάρ εταιρεία AI
Μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο κλάδος της τεχνητής νοημοσύνης, είπε ο CEO της Performance Technologies, για να διευκρινίσει ότι ήδη γίνονται συζητήσεις με ελληνική εταιρεία AI

Οι άξονες του στρατηγικού σχεδίου της Πειραιώς ως το 2028 - Τι αποκάλυψε ο Χρ. Μεγάλου
Ο CEO της Πειραιώς αναφέρθηκε και στη συμφωνία για την απόκτηση του 90% της μητρικής εταιρείας της Εθνικής Ασφαλιστικής

Θετικοί οι οιωνοί για τα AUMs των ελληνικών τραπεζών το 2025 - Τι εκτιμά η Jefferies
Τα υπό διαχείριση κεφάλαια (AUM) αυξήθηκαν κατά 9% το πρώτο τρίμηνο - Η Jefferies και οι ελληνικές τράπεζες

THEON: Αύξηση εσόδων 61%, νέες παραγγελίες ύψους 466 εκατ. ευρώ το 2024
Ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα κατέγραψε η THEON το 2024 ενώ περαιτέρω ισχυρή ανάπτυξη προβλέπει για το 2025

Στο πλευρό 98 μαθητών και μαθητριών που φοιτούν σε σχολεία τυφλών η αλυσίδα Μασούτης
H οικογένεια της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. «αγκαλιάζει με αγάπη και ευαισθησία τα παιδιά με οπτική αναπηρία, αναλαμβάνοντας έναν ιδιαίτερο ρόλο: αυτόν του νονού και της νονάς»

Τι αλλάζει με την ασφάλιση επιχειρήσεων για φυσικές καταστροφές - Οδηγός ΕΑΕΕ
Όλες οι επιχειρήσεις με ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των 500.000 ευρώ υποχρεούνται να συνάψουν ασφαλιστήριο συμβόλαιο

Εδραιώνει τη θέση της ως εργοδότης επιλογής η HELLENiQ ENERGY
Προσέλκυση ταλέντων, σύνδεση με Έλληνες του εξωτερικού και συνεργασία με κορυφαία πανεπιστήμια

Tρόφιμα πρώτης ανάγκης διένειμε σε 598 οικογένειες η PCT
Έμπρακτη στήριξη ευάλωτων οικογενειών την πασχαλινή περίοδο από την COSCO - PCT