Για απόπειρα δολοφονίας του έκπτωτου δικτάτορα της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ, κάνει λόγο ρωσικό αντικαθεστωτικό κανάλι στο Telegram.

Ειδικότερα το κανάλι General SVR – που υποτίθεται ότι διευθύνεται από πρώην κορυφαίο κατάσκοπο της Ρωσίας – αναφέρει ότι ο Άσαντ αισθάνθηκε αδιαθεσία την Κυριακή και ζήτησε από τους φρουρούς του ιατρική βοήθεια.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι άρχισε να βήχει και να πνίγεται και ότι υπέφερε από πονοκεφάλους και κοιλιακό πόνο.

Η πηγή που επικαλείται το κανάλι – χωρίς να την προσδιορίζει- αναφέρει ότι «υπάρχει κάθε λόγος να πιστεύουμε ότι έγινε απόπειρα δολοφονίας».

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες τον Άσαντ τον επισκέφθηκε γιατρός στο σπίτι και η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε.

«Οι εξετάσεις έδειξαν την παρουσία δηλητηριώδους ουσίας στον οργανισμό του. Διεξάγεται έρευνα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατό να διαπιστωθεί πώς ο Μπασάρ αλ Άσαντ εκτέθηκε στο δηλητήριο», αναφέρει χαρακτηριστικά το κανάλι General SVR.

Δεν υπάρχει καμία αντίδραση από τις αρχές της Ρωσίας για το εν λόγω δημοσίευμα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Γερμανία: Το Κέντρο θα αντέξει; – Μόνο ένας μεγάλος συνασπισμός μπορεί να αποκρούσει την ακροδεξιά
Επικαιρότητα |

Θα αντέξει το Κέντρο στη Γερμανία; - Τι μπορεί να αποκρούσει την ακροδεξιά

Τελικά, μια Γερμανία που πονάει για σταθερότητα και μεταρρυθμίσεις δεν χρειάζεται να στραφεί σε νέα κόμματα, αλλά σε ένα οικείο και αξιόπιστο μοντέλο, υποστηρίζουν διεθνείς αναλυτές