![ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Ανακοινώνει την αποχώρηση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/06/GEK-TERNA-kentriko-ktirio-PHOTO_GEKTERNA_850X560-Copy.jpg)
Την προγραμματισμένη αποχώρηση του κ. Gagik Apkarian, ιδρυτή της Tetrad Capital Partners, από το Διοικητικό της Συμβούλιο, με ισχύ από τις 31/12/2024 ανακοίνωσε η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.
Ο κ. Apkarian εντάχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ τον Απρίλιο του 2017. Ως ανεξάρτητο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της εταιρείας, ειδικά σε θέματα εταιρικής διακυβέρνησης, πρακτικών management και στρατηγικών σχέσεων με επενδυτές.
«Ήταν μεγάλο προνόμιο να υπηρετώ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ», δήλωσε ο κ. Apkarian. «Ήταν τιμή μου να συνεργαστώ με την εξαιρετική ηγεσία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της κ. Γιώργου Περιστέρη, του οποίου το όραμα, η ισχύς και η ικανότητα έχουν ανεβάσει τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ σε νέα ύψη. Το Διοικητικό Συμβούλιο και η εκτελεστική ομάδα του έχουν επιδείξει εξαιρετική διακυβέρνηση, και είμαι βέβαιος ότι η επιτυχής πορεία της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμη».
ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ: Σε περίπου 86,38% το ποσοστό της Masdar
Η πώληση της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ
Η πρόσφατη ολοκλήρωση της πώλησης της θυγατρικής της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, στην Abu Dhabi Future Energy Company (Masdar) έπαιξε βασικό ρόλο στην αποχώρηση του κ. Apkarian τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. «Ήταν σημαντικό για εμένα να παραμείνω στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ έως την ολοκλήρωση της συμφωνίας της πώλησης της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ στη Masdar, η οποία υπογραμμίζει την πρόοδο που έχει σημειώσει η εταιρεία τα τελευταία οκτώ χρόνια και ανοίγει το δρόμο για ένα ακόμη πιο λαμπρό μέλλον για τον Όμιλο», σημείωσε ο κ. Apkarian.
«Εκ μέρους της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ευχαριστούμε τον Gagik Apkarian για τη συμβολή του τα τελευταία οκτώ χρόνια», δήλωσε ο κ. Γιώργος Περιστέρης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας. «Οι γνώσεις του, η διεθνής του εμπειρία και η συνεργατική προσέγγισή του συνεισέφεραν στην πρόοδο και τον μετασχηματισμό της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ τα τελευταία χρόνια».
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
Latest News
![ΕΤΑΔ: Εσοδα 68,8 εκατ. ευρώ το 2024 – Τα πέντε project για φέτος](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/06/etad-600x400.jpg)
ΕΤΑΔ: Εσοδα 68,8 εκατ. ευρώ το 2024 – Τα πέντε project για φέτος
H βελτίωση των λειτουργικών αποτελεσμάτων της ΕΤΑΔ, αναγνωρίστηκε για πρώτη φορά θετικά και από τους Ευρωπαϊκούς Θεσμούς μέσω της Έκθεσης Μεταπρογραμματικής Εποπτείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα
![Πολιτική: Η προεδρική κάλπη, η πρόταση μομφής και τα Τέμπη](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/12/vouli-600x400.jpg)
Πολιτική: Η προεδρική κάλπη, η πρόταση μομφής και τα Τέμπη
Μπορεί το κεφάλαιο «προεδρικές εκλογές» να κλείνει, εντούτοις η υπόθεση των Τεμπών θα συνεχίσει να ορίζει τα πεδία της πολιτικής σύγκρουσης και την τακτική των κομμάτων
![Σεισμοί στις Κυκλάδες: Ο «χορός» των Ρίχτερ συνεχίζεται – Οι δονήσεις συγκρίνονται με αυτές ενός έτους](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/santorin-600x400.jpeg)
Ο «χορός» των Ρίχτερ συνεχίζεται στις Κυκλάδες – Οι δονήσεις συγκρίνονται με αυτές ενός έτους
Συνεχίζονται χωρίς σταματημό οι σεισμοί στις Κυκλάδες – Και η Αμοργός τέθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – «Έχει παραμορφωθεί η Καλντέρα»
![Τραμπ: Θα ξεκινήσουμε αμέσως διαπραγματεύσεις με τον Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/04/putin-trump-600x370.jpg)
Τραμπ: Θα ξεκινήσουμε αμέσως διαπραγματεύσεις με τον Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου
Ο Τραμπ είπε ότι η ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ, την οποία ζητάει το Κίεβο, αλλά είναι κόκκινη γραμμή για τη Μόσχα, δεν θα ήταν «ρεαλιστική»
![Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και καταιγίδες την Πέμπτη – Βροχές και στην Αττική](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/04/TSF_1_KAIROS-4-600x398.jpg)
Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και καταιγίδες την Πέμπτη
Χειμωνιάτικος ο καιρός και την Πέμπτη με βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας
![Γαλλία: Πρόταση για κάρτα αγοράς τροφίμων 150 ευρώ μηνιαίως](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/06/ot_france_elections11-600x352.png)
Πρόταση για κάρτα αγοράς τροφίμων 150 ευρώ μηνιαίως στη Γαλλία
Την καθιέρωση μιας «διατροφικής κοινωνικής ασφάλισης» για όλους τους πολίτες προτείνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι
![Τραπεζοϋπάλληλοι: Συνάντηση της ΟΤΟΕ με τους εκπροσώπους των τραπεζών](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/02/otoe.jpg)
Πρώτη συνάντηση της ΟΤΟΕ με τους τραπεζίτες για τη συλλογική σύμβαση - Τι συζήτησαν
Αυξήσεις και βελτίωση εργασιακών δικαιωμάτων ζητούν οι τραπεζοϋπάλληλοι - Σε θετικό κλίμα οι συζητήσεις με τις τράπεζες, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΤΟΕ
![Τραμπ: Επικοινωνία με Πούτιν για τον «τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία»](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/01/trump_putin-600x387.jpg)
Τραμπ: Επικοινωνία με Πούτιν για τον «τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία»
Τι αναφέρει το Reuters για την επικοινωνία Τραμπ - Πούτιν
![Φυσικό Αέριο Ελλάδος: Ο πρώτος πάροχος που προσφέρει σύναψη συμβολαίων μέσω gov.gr](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/10/mitropoulos-fysiko-aerio-600x400.jpg)
Η «Φυσικό Αέριο Ελλάδος» στην ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr για αλλαγή παρόχου
Η «Φυσικό Αέριο Ελλάδος», αναπτύσσει υποδομές για σύναψη συμβολαίων μέσω gov.gr-Εξοικονόμηση χρόνου στην υποβολή των αιτήσεων
![Πολύκαστρο: Εκτροχιασμός εμπορικού τρένου – Κλειστή για δύο μήνες θα μείνει η γραμμή](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/07/treno.jpg)
Εκτροχιάστηκε εμπορικό τρένο στο Πολύκαστρο – Κλειστή για δύο μήνες η γραμμή
Δεν κινδύνευσε το προσωπικό της αμαξοστοιχίας, ανέφερε η Hellenic Train – Κλειστή η γραμμή έως και δύο μήνες, για να αποκατασταθεί η βλάβη που προκάλεσε τον εκτροχιασμό στο Πολύκαστρο