
Την προγραμματισμένη αποχώρηση του κ. Gagik Apkarian, ιδρυτή της Tetrad Capital Partners, από το Διοικητικό της Συμβούλιο, με ισχύ από τις 31/12/2024 ανακοίνωσε η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.
Ο κ. Apkarian εντάχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ τον Απρίλιο του 2017. Ως ανεξάρτητο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της εταιρείας, ειδικά σε θέματα εταιρικής διακυβέρνησης, πρακτικών management και στρατηγικών σχέσεων με επενδυτές.
«Ήταν μεγάλο προνόμιο να υπηρετώ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ», δήλωσε ο κ. Apkarian. «Ήταν τιμή μου να συνεργαστώ με την εξαιρετική ηγεσία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της κ. Γιώργου Περιστέρη, του οποίου το όραμα, η ισχύς και η ικανότητα έχουν ανεβάσει τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ σε νέα ύψη. Το Διοικητικό Συμβούλιο και η εκτελεστική ομάδα του έχουν επιδείξει εξαιρετική διακυβέρνηση, και είμαι βέβαιος ότι η επιτυχής πορεία της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμη».
ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ: Σε περίπου 86,38% το ποσοστό της Masdar
Η πώληση της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ
Η πρόσφατη ολοκλήρωση της πώλησης της θυγατρικής της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, στην Abu Dhabi Future Energy Company (Masdar) έπαιξε βασικό ρόλο στην αποχώρηση του κ. Apkarian τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. «Ήταν σημαντικό για εμένα να παραμείνω στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ έως την ολοκλήρωση της συμφωνίας της πώλησης της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ στη Masdar, η οποία υπογραμμίζει την πρόοδο που έχει σημειώσει η εταιρεία τα τελευταία οκτώ χρόνια και ανοίγει το δρόμο για ένα ακόμη πιο λαμπρό μέλλον για τον Όμιλο», σημείωσε ο κ. Apkarian.
«Εκ μέρους της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ευχαριστούμε τον Gagik Apkarian για τη συμβολή του τα τελευταία οκτώ χρόνια», δήλωσε ο κ. Γιώργος Περιστέρης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας. «Οι γνώσεις του, η διεθνής του εμπειρία και η συνεργατική προσέγγισή του συνεισέφεραν στην πρόοδο και τον μετασχηματισμό της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ τα τελευταία χρόνια».


Latest News

Την Τρίτη οι συνομιλίες Τράμπ με Πούτιν για την Ουκρανία
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε τα ξημερώματα ότι σχεδιάζει να μιλήσει με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν την Τρίτη.

Νέο μπλακ άουτ στην Κούβα
Συνεχίζεται το μπλακ άουτ στην Κούβα 24 ώρες μετά την ενεργειακή κατάρρευση

Τα πρώτα σύννεφα κοινωνικής δυσαρέσκειας για τον Τραμπ - Τι δείχνει δημοσκόπηση του NBC
Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων στη δημοσκόπηση, το 54%, αποδοκίμασε τους χειρισμούς του Τραμπ στην οικονομία,

ΗΠΑ: Φονικοί ανεμοστρόβιλοι σαρώνουν τις νότιες και μεσοδυτικές πολιτείες
Καταστροφικοί ανεμοστρόβιλοι και τις καταιγίδες πλήττουν αρκετές νοτιοανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ.

Βόρεια Μακεδονία: Στην Ελλάδα 18 εγκαυματίες από την τραγωδία σε νυχτερινό κέντρο
Τη νοσηλεία όλων των εγκαυματιών από τη Βόρεια Μακεδονία που ζητήθηκε από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό πολιτικής προστασίας ανέλαβε η Ελλάδα

Παραιτήθηκε ο Αρίστος Δοξιάδης
Την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Έρευνας και Καινοτομίας του υπουργείου Ανάπτυξης ανακοίνωσε με ανάρτησή του ο Αρίστος Δοξιάδης

Η Ουκρανία χάνει τη μεγαλύτερη πόλη που είχε καταλάβει στο έδαφος της Ρωσίας
Στη Σούτζα του Κουρσκ διεξήχθη μια από τις πιο σκληρές μάχες στον πόλεμο μεταξύ Ρωράις - Ουκρανίας που διαρκεί περισσότερο από τρία χρόνια

Ραγδαία μεταβολή του καιρού, «βουτιά» υδραργύρου – Πότε θα χιονίσει στην Αττική
Από τους 30 βαθμούς ο υδράργυρος θα κατρακυλήσει κάτω από τους 5 βαθμούς Κελσίου σε πολλές περιοχές της χώρας – Πότε αλλάζει ο καιρός

Ο Ερντογάν ζητά από Τραμπ F-16, F-35 και τερματισμό των κυρώσεων στην Τουρκία
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε τηλεφωνικά με τον Ντόναλντ Τραμπ για την Ουκρανία, την Συρία και τις επιδιώξεις της Άγκυρας

Βαλκάνια, ξανά μια «τέλεια πυριτιδαποθήκη»;
Από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και τη Σερβία, έως τη Ρουμανία, στα Βαλκάνια δημιουργείται ένα εκρηκτικό μείγμα πολιτικής αστάθειας και έξαρσης του εθνικισμού