Η ελίν, για δέκατη χρονιά, βραβεύτηκε από την ICAP CRIF με την κορυφαία διάκριση “True Leader”, στην ειδική τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2024, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens. Ανάμεσα σε συνολικά 50.000 επιχειρήσεις που αξιολογήθηκαν για τις επιδόσεις τους με βάση τα δημοσιοποιημένα οικονομικά τους αποτελέσματα, η ελίν για μια ακόμα φορά ξεχωρίζει για την κερδοφορία, την αύξηση του αριθμού των εργαζομένων, τον κύκλο εργασιών και την υψηλή πιστοληπτική ικανότητά της.

ελίν και Molgas εγκαινιάζουν το πρώτο πρατήριο LNG-CNG στην Αττική

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας: «Η διάκριση αυτή υπογραμμίζει τη δυναμική της ελίν, ως μια από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου της ενέργειας, αναδεικνύοντας παράλληλα την αξιοσημείωτη οικονομική της πορεία, παρά τη γενικευμένη αβεβαιότητα του διεθνούς ενεργειακού περιβάλλοντος και τις τρέχουσες γεωπολιτικές εξελίξεις. Με όχημα τις αξίες τις οποίες ενστερνίζεται εδώ και επτά δεκαετίες που δραστηριοποιείται στον κλάδο αλλά και χάρη στον επιχειρηματικό της σχεδιασμό, η εταιρία κατέχει μια θέση μεταξύ των 200 ομίλων με την υψηλότερη κερδοφορία (EBITDA) για το 2023. Ταυτόχρονα, η ελίν, συγκαταλέγεται στους 150 Ομίλους με τον μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού που έχουν αυξήσει τον αριθμό των εργαζομένων τους από το 2022 στο 2023, ενώ διαθέτει και υψηλό “ICAP Credit Score”».

Αξιολόγηση

Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε με βάση τα κριτήρια της ICAP, της μοναδικής εταιρίας που έχει αναγνωριστεί ως Credit Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την αντίστοιχη Ευρωπαϊκή αρμόδια αρχή (ESMA) με σκοπό να αναδείξει και να τιμήσει την υγιή επιχειρηματικότητα της χώρας.

Μέσα από την ανάδειξη σε “True Leader” για 10η χρονιά αναγνωρίζεται η συνεχής ανοδική πορεία της ελίν στην ελληνική αγορά και η ηγετική θέση της στον κλάδο. Παράλληλα, επιβεβαιώνεται και η διαχρονική δέσμευσή της να προχωράει μπροστά με συνέπεια, αξιοπιστία και υπευθυνότητα, να διαμορφώνει τις εξελίξεις στο ενεργειακό οικοσύστημα, να βάζει «το αύριο σε κίνηση».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Χατζηθεοδοσίου: Θετικά τα μέτρα στήριξης, αλλά δεν ακούσαμε τίποτα για τις ΜμΕ
Επιχειρήσεις |

Χατζηθεοδοσίου: Θετικά τα μέτρα στήριξης, αλλά δεν ακούσαμε τίποτα για τις ΜμΕ

Η αγορά περιμένει με αγωνία βελτιώσεις στον φορολογικό νόμο και στοχευμένα μέτρα που θα ενισχύουν την προσπάθεια βιωσιμότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, δηλώνει ο κ. Χατζηθεοδοσίου

Θανόπουλος: «Γινόμαστε αυτόνομοι ενεργειακά με δικά μας κεφάλαια»
Επιχειρήσεις |

Θανόπουλος στον ΟΤ: «Γινόμαστε 100% αυτόνομοι ενεργειακά - Τα σχέδια στο delivery»

Ο πρόεδρος της εταιρείας Θανόπουλος, Τέλης Θανόπουλος, μιλάει στον ΟΤ για την πρόσφατη επένδυση σε ΑΠΕ, τη σημασία του Q-Commerce στον κλάδο των τροφίμων και τα επόμενα σχέδια της αλυσίδας