
Τη θέση της Γενικής Διευθύντριας Μάρκετινγκ στην Attica Bank αναλαμβάνει η Ιωάννα Μίγγου.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της τράπεζας, η Attica Bank καλωσορίζει στη διοικητική της ομάδα την κ. Ιωάννα Μίγγου, η οποία αναλαμβάνει τη θέση της Γενικής Διευθύντριας Μάρκετινγκ και Εταιρικής Επικοινωνίας (Chief Marketing and Corporate Communications Officer), με ισχύ από 3/2/2025, αναφερόμενη στη Διευθύνουσα Σύμβουλο. Παράλληλα, εντάσσεται ως μέλος στην Εκτελεστική Επιτροπή (EXCO) της Τράπεζας.
Η κ. Ιωάννα Μίγγου θα είναι υπεύθυνη για τη διαμόρφωση και υλοποίηση της στρατηγικής του marketing και της εταιρικής επικοινωνίας της Τράπεζας. Στα καθήκοντά της περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, ο σχεδιασμός του νέου brand της Τράπεζας, η ανάπτυξη και υλοποίηση καμπανιών, η διαχείριση των σχέσεων της Τράπεζας με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (ΜΜΕ), ο σχεδιασμός και η υλοποίηση στρατηγικών χορηγιών καθώς και η ενίσχυση της εσωτερικής επικοινωνίας.
Τράπεζες: Νέα πηγή εσόδων από «πακέτα» δανείων και άλλων υπηρεσιών
Βιογραφικό
Η κ. Μίγγου διαθέτει 20ετή εμπειρία σε πολυεθνικές εταιρείες, με εξειδίκευση στον τραπεζικό κλάδο, στον τομέα καρτών και πληρωμών, καθώς και στην κινητή τηλεφωνία. Διαθέτει σημαντική τεχνογνωσία σε στρατηγικές brand-building και positioning, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της εταιρικής εικόνας και ανταγωνιστικότητας των εκάστοτε οργανισμών.
Η κ. Ιωάννα Μίγγου έχει ηγηθεί πρωτοβουλιών που περιλαμβάνουν στρατηγικές μάρκετινγκ προϊόντων, τοποθέτηση τραπεζικών προϊόντων, καθώς και στρατηγικές μετάβασης στην αγορά (go-to-market strategies). Η εμπειρία της περιλαμβάνει επίσης την ανάπτυξη συνεργασιών με μεγάλους πελάτες και τη σύναψη πολυμερών συμφωνιών για κοινές πρωτοβουλίες μάρκετινγκ.
Από το 2021 κατείχε τη θέση της Διευθύντριας Προϊοντικού Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας στην Εθνική Τράπεζα, έχοντας προηγουμένως διατελέσει Marketing Director για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα στην Mastercard Ελλάδος.
Η κ. Μίγγου είναι κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών στις Διεθνείς Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο του Kent και στη Διπλωματία από το Πανεπιστήμιο του Westminster, έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Greenwich ενώ μιλάει και τέσσερις ξένες γλώσσες


Latest News

Οι άξονες του στρατηγικού σχεδίου της Πειραιώς ως το 2028 - Τι αποκάλυψε ο Χρ. Μεγάλου
Ο CEO της Πειραιώς αναφέρθηκε και στη συμφωνία για την απόκτηση του 90% της μητρικής εταιρείας της Εθνικής Ασφαλιστικής

Θετικοί οι οιωνοί για τα AUMs των ελληνικών τραπεζών το 2025 - Τι εκτιμά η Jefferies
Τα υπό διαχείριση κεφάλαια (AUM) αυξήθηκαν κατά 9% το πρώτο τρίμηνο - Η Jefferies και οι ελληνικές τράπεζες

THEON: Αύξηση εσόδων 61%, νέες παραγγελίες ύψους 466 εκατ. ευρώ το 2024
Ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα κατέγραψε η THEON το 2024 ενώ περαιτέρω ισχυρή ανάπτυξη προβλέπει για το 2025

Στο πλευρό 98 μαθητών και μαθητριών που φοιτούν σε σχολεία τυφλών η αλυσίδα Μασούτης
H οικογένεια της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. «αγκαλιάζει με αγάπη και ευαισθησία τα παιδιά με οπτική αναπηρία, αναλαμβάνοντας έναν ιδιαίτερο ρόλο: αυτόν του νονού και της νονάς»

Τι αλλάζει με την ασφάλιση επιχειρήσεων για φυσικές καταστροφές - Οδηγός ΕΑΕΕ
Όλες οι επιχειρήσεις με ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των 500.000 ευρώ υποχρεούνται να συνάψουν ασφαλιστήριο συμβόλαιο

Εδραιώνει τη θέση της ως εργοδότης επιλογής η HELLENiQ ENERGY
Προσέλκυση ταλέντων, σύνδεση με Έλληνες του εξωτερικού και συνεργασία με κορυφαία πανεπιστήμια

Tρόφιμα πρώτης ανάγκης διένειμε σε 598 οικογένειες η PCT
Έμπρακτη στήριξη ευάλωτων οικογενειών την πασχαλινή περίοδο από την COSCO - PCT

Εξάρχου (AKTOR): Ψυχραιμία στο χρηματιστήριο
Ο κ. Εξάρχου τόνισε ότι χρειάζεται ψυχραιμία και επισήμανε ότι η ελληνική οικονομία είναι προς το παρόν σε καλή θέση, υποδέχεται σημαντικές ξένες και ελληνικές επενδύσεις και οι εταιρείες της χώρας αναπτύσσονται

Ο ΗΡΩΝ εγκαινιάζει τη νέα υπηρεσία αντλιών θερμότητας EcoHeat Pump
Μέσω της νέας υπηρεσίας EcoHeat Pump προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενεργειακού συμβούλου για την προμήθεια, πιστοποιημένη εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία, ενεργειακά αποδοτικών αντλιών θερμότητας

Ο Βασίλης Αναστασόπουλος νέος πρόεδρος της Henkel για Ελλάδα - Κύπρο
Ο Βασίλης Αναστασόπουλος θα διατηρήσει τις αρμοδιότητές του στη Henkel ως Head of Sales HCB Cluster WE South για Ελλάδα και Κύπρο