![Titan America: Σταθεροποιητικά στο ντεμπούτο της στο NYSE](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/titan-america-bell.png)
Μπορεί να άργησε λίγο να κάνει την πρώτη πράξη της, αλλά ο κωδικός ΤΤΑΜ της Titan America, προσελκύει σταδιακά το επενδυτικό ενδιαφέρον, δείχνοντας μάλιστα αξιοσημείωτες αντοχές σε μια καθοδική συνεδρίαση όπως είναι η σημερινή στη Wall Street. Έφτασε μάλιστα μέχρι τα 16,27 δολάρια, αλλά πλέον σταθεροποιείται στα 16 δολάρια.
Η μετοχή άρχισε άλλωστε και τις συναλλαγές στα 16 δολάρια, την τιμή δηλαδή για τις 24.000.000 κοινές μετοχές της αρχικής δημόσιας προσφορά της. Υπενθυμίζεται εδώ ότι Titan Cement International έχει παραχωρήσει στους αναδόχους δικαίωμα προαίρεσης 30 ημερών για την αγορά επιπλέον 3.600.000 κοινών μετοχών, σε περίπτωση υπερκάλυψης, στην τιμή της αρχικής δημόσιας προσφοράς μετά την αφαίρεση προμηθειών αναδοχής.
Όμιλος τσιμέντων Τιτάν: Ξεκινά η IPO για την Titan America στο Χρηματιστήριο Ν. Υόρκης
Τι κεφάλαια θα αντληθούν – Πού θα επενδυθούν
Η Titan America αναμένει να αντλήσει κεφάλαια της τάξης των 136.800.000 δολαρίων Αμερικής μετά την αφαίρεση των προμηθειών των αναδόχων, τα οποία θα διατεθούν για επενδυτικές δαπάνες και άλλους γενικούς εταιρικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της χρηματοδότησης επενδύσεων σε τεχνολογίες και στρατηγικές ανάπτυξης της Titan America, καθώς και για την επιδίωξη στρατηγικών εξαγορών που συμπληρώνουν την επιχειρηματική δραστηριότητα της Titan America.
Η Titan Cement International SA αναμένει να αντλήσει κεφάλαια της τάξης των 228.000.000 δολαρίων Αμερικής μετά την αφαίρεση των προμηθειών των αναδόχων.
Μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας προσφοράς, η Titan Cement International SA αναμένεται να κατέχει 160.362.465 κοινές μετοχές της Titan America, οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 87% του συνόλου των κοινών μετοχών σε κυκλοφορία (ή 156.762.465 κοινές μετοχές που αντιπροσωπεύουν το 85% του συνόλου των κοινών μετοχών σε κυκλοφορία, υπό την προϋπόθεση ότι οι ανάδοχοι θα ασκήσουν πλήρως το δικαίωμα προαίρεσης τους).
Η Citigroup και η Goldman Sachs & Co. LLC (βάσει αλφαβητικής σειράς) ενεργούν ως βασικοί συντονιστές της προτεινόμενης προσφοράς. Η BofA Securities, η BNP Paribas, η Jefferies, η HSBC, η Societe Generale και η Stifel ενεργούν ως διαχειριστές της αρχικής δημόσιας προσφοράς.
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
Latest News
![Eurobank: Στο 32,89% η συμμετοχή της Fairfax – Οι μετοχές μετά το placement](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/fairfaxi-sosti-600x342.png)
Στο 32,89% η συμμετοχή της Fairfax στη Eurobank - Οι μετοχές μετά το placement
Πώς οδηγήθηκε η Fairfax στη μείωση του ποσοστού της
![Ευάγγελος Μυτιληναίος: «Γιατί επέλεξα την IPO στο Λονδίνο κι όχι στη Νέα Υόρκη»](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/05/ot_mytilineos4-600x352.png)
Μυτιληναίος στους FT: Γιατί βάζει τη Metlen στο LSE και όχι στο NYSE
Τι λέει στους FT ο προέδρος και CEO της Metlen για την εξάρτηση της ΕΕ από τα κρίσιμα μέταλλα της Κίνας
![THEON: Νέες παραγγελίες ύψους 53 εκατ. τον Ιανουάριο 2025](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/thumbnail_THEON_THEA-Heads-Up-Display_2-600x600.jpg)
THEON: Νέες παραγγελίες ύψους 53 εκατ. τον Ιανουάριο 2025
Οι παραγγελίες αυτές προστίθενται στο ήδη αυξημένο ανεκτέλεστο υπόλοιπο παραγγελιών της THEON, ύψους περίπου €650 εκατ. από τις 31 Δεκεμβρίου 2024.
![ΚΕΕΕ: Συμπαράσταση προς τις επιχειρήσεις της Σαντορίνη](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/09/Masoutis-2-768x526-1-600x411.jpg)
Συμπαράσταση ΚΕΕΕ προς τις επιχειρήσεις στη Σαντορίνη
Η σεισμική δραστηριότητα επηρεάζει τη λειτουργία και τη βιωσιμότητά τους
![Titan America: Στα 16 δολάρια ανά μετοχή η αρχική δημόσια προσφορά](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/11/essex-terminal-titan-america-750-600x345.jpg)
Στα 16 δολάρια ανά μετοχή η τιμή διάθεσης της Titan America - Σήμερα στο NYSE
Ο Ομιλος Τιτάν αναμένει να αντλήσει συνολικά κεφάλαια από την εισαγωγή της Titan America της τάξης των 364.800.000 δολαρίων Αμερικής
![Μπρουμίδης (Vodafone): Βλέπω φουλ επενδύσεις στα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα και πτώση τιμών](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/11/ot_vodafone_broumidis-600x352.png)
Έρχονται μειώσεις τιμών σε κινητά, σταθερά και ίντερνετ – Οι προβλέψεις Μπρουμίδη
Ο Χάρης Μπρουμίδης αποχωρεί από τη θέση του CEO της Vodafone Ελλάδος στις 31 Μαρτίου μετά από 9 χρόνια στη συγκεκριμένη θέση
![Εθνική Ασφαλιστική: Αντίστροφη μέτρηση για το deal με την Πειραιώς – Τι προοπτικές ανοίγονται](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/10/ot_peiraios_megalou333-600x352.png)
Αντίστροφη μέτρηση στο deal της Πειραιώς για την Εθνική Ασφαλιστική - Οι προοπτικές
Τι σημαίνει για την Πειραιώς το κυοφορούμενο deal για την Εθνική Ασφαλιστική - Ερώτημα η πολυετής σύμβαση με την Εθνική Τράπεζα
![Τέλης Μυστακίδης: Έκλεισε και η οικονομική συναλλαγή για την Aegean Baltic Bank](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/06/telis-mistakidis-600x404.png)
Στον Τέλη Μυστακίδη κι επίσημα η ABBank – Έκλεισε και η οικονομική συναλλαγή
Ο Τέλης Μυστακίδης θα ελέγχει το 48% των μετοχών της ABBank, ενώ στο πλαίσιο της συναλλαγής η τράπεζα αποτιμήθηκε 1,1 φορές τη λογιστική της αξία
![ΓΣΕΒΕΕ: Περιοδεία στην Καβάλα του πρόεδρου της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργου Καββαθά](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/ΚΑΒΑΛΑ-ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ-4-2-600x451.jpg)
Νέα βάρη 2,4 δισ. ευρώ για τους επαγγελματίες, βλέπει ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ
Το λειτουργικό κόστος των επιχειρήσεων, έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια κατά 37,4%, λέει ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ
![Trade Estates: Αύξησε η Latsco στο 8,11% τη συμμετοχή της στην εταιρεία](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/marianna-latsi-600x427.jpg)
Αύξησε η Latsco στο 8,11% τη συμμετοχή της στην Trade Estates
Η “Latsco Hellenic Holdings S.à.r.L” κατέχει ποσοστό 8,11% της Trade Estates ήτοι 9.780.869 μετοχές - Τι αναφέρει σε ανακοίνωση η Trade Estates