Το Jackson Hall στο Κολωνάκι, ανοίγει ξανά από την εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ. Το Αmerican Bar-Restaurant στον πεζόδρομο της Μηλιώνη θα λειτουργεί στο εξής με το όνομα VENETI Jackson Hall, διατηρώντας την αρχική του φυσιογνωμία.

Η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ μίσθωσε το κτήριο συνολικής επιφάνειας 845 τ.μ. το 2015. H συνολική επένδυση ανήλθε στα 7 εκατ.€, περιλαμβάνοντας το γκρέμισμα του αρχικού κτηρίου, τις αδειοδοτήσεις, την κατασκευή του νέου κτηρίου, τον εξοπλισμό του καταστήματος και τα ενοίκια που έχουν πληρωθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Παγωτά Δωδώνη: Αντίστροφη μέτρηση για την εξυγίανση – Το «σωσίβιο» Βενέτη

Κύρια επιδίωξη ήταν το νέο VENETI Jackson Hall να διατηρήσει το ύφος και την ατμόσφαιρα του κλασικού Jackson Hall. Για τη δημιουργία του, το κτήριο κατεδαφίστηκε και χτίστηκε από την αρχή. Ενώ αρχικά διέθετε ημιυπόγειο, ημιόροφο και πρώτο όροφο, ανασκευάστηκε πλήρως και διαθέτει πλέον το Artisan Bakery, ένα σύγχρονο αρτοποιείο στο ισόγειο, ένα εργαστήριο παραγωγής ψωμιού στον ημιόροφο και το Βar-Restaurant στον πρώτο όροφο.

American Bar-Restaurant

Οπως επισημαίνει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, με κυρίαρχα τα σήματα Jackson’s Burgers και Pizza Mia και με Σεφ τον Jean Louis Capsalas, το εστιατόριο προσφέρει κλασικές προτάσεις από αμερικάνικη κουζίνα.

Πιάτο υπογραφή είναι τα Jackson’s Premium Burgers, αυθεντικό αμερικάνικο burger και η Pizza Μia σε πολλές διαφορετικές εκδοχές.

Το μενού συνοδεύουν cocktails από το Bar αλλά και ποικιλία κρασιών.

Στο Bar-Restaurant ο χώρος είναι διακοσμημένος με αυθεντικά αμερικάνικα memorabilia και retro αναφορές που δημιουργούν αμερικάνικη ατμόσφαιρα εποχής. Τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα, μεσημέρι και βράδυ, θα φιλοξενούνται live σχήματα με αμερικάνικη μουσική των ‘60s και των ‘70s.

Artisan Bakery

Στο ζωντανό εργαστήριο παραγωγής ψωμιού στον ημιόροφο, το Αrtisan Bakery ζυμώνονται και φουρνίζονται τα ψωμιά μπροστά στους επισκέπτες.

Το Αrtisan Bakery διαθέτει τη νέα σειρά Patisserie JACKSON δημιουργήθηκε ειδικά για το VENETI Jackson Hall. Η ομάδα που την υπογράφει αποτελείται από τους τρεις Pastry Chef, Νικόλα Νικολακόπουλο, Ζήση Γκούντα και Γιάννη Ασπρούλη. Δημιουργήθηκε με την καθοδήγηση των δύο Γάλλων Pastry Chef, François Daubinet, Executive Pastry Chef & Consulting και του πFranck Michel, Chef Pâtissier & Διεθνής Σύμβουλος Ζαχαροπλαστικής.

Παγωτά ΔΩΔΩΝΗ

Παράλληλα, τα «ΠΑΓΩΤΑ ΔΩΔΩΝΗ 1967», η νέα σειρά παγωτών με παλιές συνταγές από την εποχή που ιδρύθηκε η εταιρεία ΠΑΓΩΤΑ ΔΩΔΩΝΗ, παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο Αrtisan Bakery.

Στον χώρο του Café, τα σήματα Café Umberto και TAILOR MADE COFFEE ROASTERS δίνουν πολλαπλές επιλογές όπως και οι χυμοί της σειράς GREEN.

‘Ολα τα προϊόντα του Artisan Bakery και του Bar-Restaurant διατίθενται με delivery, μέσω της Wolt και της e-food.

Επίσης, η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ ανακοίνωσε ότι εισέρχεται στις αγορές του φρέσκου γάλακτος και του ελαιολάδου, με στόχο την παραγωγή και χρήση μόνο φυσικών πρώτων υλών στα προϊόντα της

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Αναπτυξιακή Διάσκεψη Κρήτης: Οι ανταγωνιστές μας «ανοίγουν» την αγορά
Επιχειρήσεις |

Αναπτυξιακή Διάσκεψη Κρήτης: Πρέπει να δώσουμε έμφαση στη διαφοροποίηση των ελληνικών προϊόντων

Για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές εξαγωγές στην Αμερική συζήτησαν οι ομιλητές του πάνελ - «Ενίσχυση εξαγωγών στις ΗΠΑ – Ευκαιρίες και Προκλήσεις» - στο πλαίσιο της Αναπτυξιακής Διάσκεψης Κρήτης

Κώστας Νεμπής (ΟΤΕ): Αυτή είναι η στρατηγική μας για το 2025
Επιχειρήσεις |

Κώστας Νεμπής (ΟΤΕ): Αυτή είναι η στρατηγική μας για το 2025

Περαιτέρω ανάπτυξη του FTTH δικτύου, αξιοποίηση του 5G δικτύου, ενίσχυση διαθεσιμότητας της υπηρεσίας COSMOTE 5G WiFi και ενίσχυση των εσόδων είναι τα βασικά στοιχεία της στρατηγικής του ΟΤΕ για το 2025

Αναπτυξιακή Διάσκεψη Κρήτης – Βασιλάκης: Οι υποδομές κλειδί για την τουριστική ανάπτυξη
Επιχειρήσεις |

Βασιλάκης: Οι υποδομές κλειδί για την τουριστική ανάπτυξη της Κρήτης

«Να κάνουμε κριτική στο Δημόσιο γιατί δεν ξέρει πώς να οργανώσει  διαχρονικά ακόμη και τα χρήματα από αυτοχρηματοδοτούμεν κονδύλια», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Aegean Ευτύχιος Βασιλάκης