
Ο καιρός παραμένει άστατος σήμερα Κυριακή καθώς οι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν με βαθμιαία μειούμενη ένταση.
Η ΕΜΥ εξέδωσε επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου καιρού για το πώς θα εξελιχθούν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες.
Πιο αναλυτικά τα φαινόμενα θα επηρεάσουν σήμερα Κυριακή (16-02-2025):
1. την ανατολική και νότια Πελοπόννησο έως το απόγευμα
2. πρόσκαιρα τη δυτική και νότια Κρήτη
3. από το βράδυ πρόσκαιρα το βορειοανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα
Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ.
Ο καιρός στην Αττική σύμφωνα με την πρωινή ενημέρωση από την ΕΜΥ θα είναι πιο ήπιος αλλά θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές.
Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση για Αττική
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και τα νότια το μεσημέρι και το απόγευμα .
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το βράδυ ανατολικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Ο καιρός τη Δευτέρα
Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με βροχές, οι οποίες από τις μεσημβρινές ώρες θα επεκταθούν στη δυτική Μακεδονία και τη Θεσσαλία. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες και την Κρήτη τοπικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας στην Ήπειρο, τη Στερεά και την Εύβοια.
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ηπειρωτικά, αρχικά στα ορεινά και από τις βραδινές ώρες και σε ημιορεινές περιοχές.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και κατά τόπους θα σχηματιστούν ομίχλες.
Οι άνεμοι θα πνέουν στις περισσότερες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στη βορειοανατολική χώρα βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου θα πνέουν νότιοι 4 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βορειοανατολικά, όπου δεν θα ξεπεράσει τους 08 με 10 βαθμούς Κελσίου. Στην υπόλοιπη χώρα δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει, στα βόρεια τους 11 με 13 βαθμούς, στα κεντρικά τους 14 με 16 και στα υπόλοιπα τους 16 με 17 τοπικά στα νότια τους 18 βαθμούς Κελσίου.
Πηγή: In.gr


Latest News

H Επαναστατική Ταξική Αυτοάμυνα ανέλαβε την ευθύνη για τη βόμβα στην Hellenic Train
Εκτός από την επίθεση στην Hellenic Train, η Επαναστατική Ταξική Αυτοάμυνα ανέλαβε την ευθύνη και για αυτή στο υπουργείο Εργασίας

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την Τετάρτη
Δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι θα συμμετάσχουν στην πανεργατική απεργία στις 9/4

Tumblr: Το ασφαλές καταφύγιο της Gen Z στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ένα μέρος του λόγου για τον οποίο οι νέοι της Gen Z βρίσκονται σε παλιές πλατφόρμες όπως το Tumblr είναι ότι δεν υπάρχει κάτι καινούργιο να πάνε

Project Kuiper: O Μπέζος εκτοξεύει τους πρώτους δορυφόρους που θα ανταγωνιστούν το Starlink του Μασκ
Οι πρώτοι 27 δορυφόροι του Project Kuiper θα εκτοξευτούν στις 9 Απριλίου, ανακοίνωσε η Amazon.

Τι θα ισχύει για τις ώρες κοινής ησυχίας από την 1η Απριλίου
Οι νέες ώρες κοινής ησυχίας που τίθενται σε ισχύ εν όψει του καλοκαιριού θα διαρκέσουν έως τις 30 Σεπτεμβρίου – Τα έξι σημεία που πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες

Σε ιστορικό χαμηλό οι πάγοι της Αρκτικής – Προειδοποίηση για τον καιρό στο Βόρειο Ημισφαίριο
Ο θαλάσσιος πάγος της Αρκτικής βρίσκεται αυτή την περίοδο στη μέγιστη έκτασή του, η οποία όμως έχει πέσει στα χαμηλότερα επίπεδα που έχουν καταγραφεί ποτέ.

Γκάφα ολκής από υπουργούς του Τραμπ - Αποκάλυπταν απόρρητες πληροφορίες σε δημοσιογράφο μέσω μηνυμάτων
Αμερικανός δημοσιογράφος βρέθηκε αναπάντεχα προσκεκλημένος σε απόρρητη διαδικτυακή συζήτηση κορυφαίων αξιωματούχων των ΗΠΑ, δίχως να το… γνωρίζουν και οι ίδιοι.