Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου η 1η συνεδρίαση της Ολομέλειας Προέδρων Ομοσπονδιών της ΕΣΕΕ, στο πλαίσιο της απόφασης του Προέδρου κ. Σταύρου Καφούνη για έμπρακτη ενίσχυση του ρόλου των μελών της Συνομοσπονδίας στην παραγωγή θέσεων και στην τεκμηρίωση των προτάσεων της προς την Πολιτεία.

Την Ολομέλεια, που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης, απασχόλησαν τα κυριότερα ζητήματα που εγείρονται στη σημερινή συγκυρία για τη βιωσιμότητα και την αναπτυξιακή πορεία των εμπορικών επιχειρήσεων. Καφούνης

Συμμετείχαν οι Πρόεδροι των Ομοσπονδιών από ολόκληρη τη χώρα μεταφέροντας με τις παρεμβάσεις τους την εικόνα των εμπορικών επιχειρήσεων ανά περιοχή και ανά κλάδο, στη βάση και των στοιχείων που έχουν στη διάθεσή τους για την εξέλιξη της εκπτωτικής περιόδου. Όπως τονίσθηκε, η νέα οργανωτική δομή της Συνομοσπονδίας ανοίγει διαύλους επικοινωνίας της ΕΣΕΕ με τα μέλη ενισχύοντας την παρεμβατικότητά τους στις τοπικές κοινωνίες.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εκκίνηση λειτουργίας των νέων συλλογικών οργάνων, τα οποία αναδεικνύουν τον δυναμισμό και την ενότητα του πανελλαδικού δικτύου των μελών της Συνομοσπονδίας. Καφούνης

Σημείωσε πως τόσο η Ολομέλεια Προέδρων Ομοσπονδιών, όσο και η Ολομέλεια Προέδρων Εμπορικών Συλλόγων, καθώς και το Συμβούλιο Προέδρων (στο οποίο συμμετέχουν οι τέως Πρόεδροι της ΕΣΕΕ), θα αποτελέσουν πολύτιμα «εργαλεία» στον στρατηγικό σχεδιασμό της Διοίκησης και στη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων του σύγχρονου Ελληνικού Εμπορίου, που είναι ο ισχυρότερος κλάδος και ο μεγαλύτερος εργοδότης της ελληνικής οικονομίας.

Από την πλευρά του ο Γεν. Γραμματέας της ΕΣΕΕ κ. Δώρος Καπράλος επισήμανε την χρησιμότητα των νέων Θεματικών Επιτροπών της Συνομοσπονδίας στην ολοκληρωμένη προσέγγιση και στοχευμένη επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος, Νο1* επιλογή των καταναλωτών – Η στρατηγική της επιτυχίας συνεχίζεται
Επιχειρήσεις |

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος, Νο1* επιλογή των καταναλωτών – Η στρατηγική της επιτυχίας συνεχίζεται

Η ανάδειξη του νερού Βίκος ως το Νο1* φυσικό μεταλλικό νερό για το 2024 δεν είναι τυχαία - Είναι το αποτέλεσμα στρατηγικών επιλογών, καινοτομίας και αφοσίωσης στην ποιότητα και στη βιωσιμότητα

Μασούτης: Πώς προχωρά το deal με τον Κρητικό – Εγκαίνια για το project των 30 εκατ. στις Τρεις Γέφυρες
Επιχειρήσεις |

Πώς προχωρά το deal Μασούτης - Κρητικός – Εγκαίνια για το project των 30 εκατ. στις Τρεις Γέφυρες

Σε πλήρη εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις της Μασούτης με την ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός – Κόβει «κορδέλα» το Grand Μασούτης στις Τρεις Γέφυρες – Έρχεται νέo κατάστημα σε περιοχή έκπληξη