Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) πραγματοποίησε στις 25 Φεβρουαρίου τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού της Συμβουλίου για τη διετία 2025-2026.

Το Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο εξελέγη και συγκροτήθηκε σε σώμα, είναι το εξής:

  • Πρόεδρος: Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου
  • Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Μαζαράκης
  • Γενικός γραμματέας: Παναγιώτης Δημητρίου
  • Ταμίας: Δημήτριος Ζορμπάς
  • Μέλη: Κίμων – Ρεϊνίερ Ευσταθόπουλος, Γεώργιος Ζάχος, Ιωάννης Καντώρος, Παύλος Κασκαρέλης, Χρήστος Κάτσιος, Ιωάννης Λαπατάς, Νικόλαος Μακρόπουλος, Γεώργιος Μινέτας, Φιλίππα Μιχάλη, Ερρίκος Μοάτσος, Κάρολος Σαΐας, Κωνσταντίνος Σεμερτζόγλου, Θεανώ Τελωνιάτη, Γεράσιμος Τζέης, Βασίλειος Χριστίδης.

Με αφορμή την επανεκλογή του στην Προεδρία της ΕΑΕΕ, ο κ. Σαρρηγεωργίου δήλωσε: «Η ασφαλιστική αγορά αποτελεί βασικό πυλώνα στήριξης της κοινωνίας και της οικονομίας, ιδιαίτερα σε μια εποχή μεγάλων προκλήσεων, όπως η κλιματική αλλαγή, η δημογραφική γήρανση και η ανάγκη για ανθεκτικότητα και ανάπτυξη. Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν για μία ακόμα φορά. Η ενότητα και η συνεργασία μας αποτελούν τη βάση για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων και τη διαμόρφωση βιώσιμων λύσεων προς όφελος όλων. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεχίσει να εργάζεται με προσήλωση και υπευθυνότητα, προωθώντας τη σημασία της ασφάλισης ως αναπτυξιακού πυλώνα και ενισχύοντας τη συνεργασία με την Πολιτεία και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Deloitte: Νέο εργαλείο που αξιολογεί την AI ικανότητα των επιχειρήσεων
Tεχνητή νοημοσύνη |

Νέο εργαλείο που αξιολογεί την AI ικανότητα των επιχειρήσεων από την Deloitte

Το aiRMF της Deloitte δεν είναι απλά ένα εργαλείο αξιολόγησης αλλά ένας στρατηγικός οδηγός για τις επιχειρήσεις που επιδιώκουν να καθορίσουν το όραμά τους για την υιοθέτηση του AI