Ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία του υπουργείου Εργασίας, Rebrain Greece, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Μαρτίου 2025 στο Λονδίνο, με ισχυρή παρουσία του Ομίλου AKTOR και την εκδήλωση ζωηρού ενδιαφέροντος Ελλήνων του εξωτερικού να επιστρέψουν στην Ελλάδα και να εργαστούν στον Όμιλο

Στελέχη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου πραγματοποίησαν δεκάδες συνεντεύξεις με στελέχη της αγοράς, που εργάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και τα οποία αξιολογούν την επιστροφή τους στην Ελλάδα και πιθανή συνεργασία με τον Όμιλο.

Παράλληλα, πολύ σημαντικό ενδιαφέρον εκδηλώθηκε από περισσότερους από 200 αποδήμους στο booth του Ομίλου, οι οποίοι ζητούσαν να μάθουν περισσότερα για τον Όμιλο, τα έργα που υλοποιεί σε Ελλάδα και εξωτερικό, την πορεία της Ελληνικής οικονομίας και τις προοπτικές της παλιννόστησης στη χώρα μας. Μετά το πέρας της διοργάνωσης, στην οποία πραγματοποίησε ομιλία η Υπουργός Εργασίας, κυρία Νίκη Κεραμέως, ακολούθησε εκδήλωση στην Πρεσβευτική Κατοικία στο Λονδίνο.

Με αφορμή την παρουσία του Ομίλου στο Rebrain Greece, η κυρία Έλενα Στάσση, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου AKTOR δήλωσε: «Στον Όμιλο AKTOR αναζητούμε κορυφαίους Έλληνες επαγγελματίες υψηλής εξειδίκευσης, που έχουν εργαστεί σε απαιτητικούς ρόλους στο εξωτερικό. Είμαστε ενθουσιασμένοι από το ενδιαφέρον που έδειξαν για τον Όμιλό μας οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση που εξετάζουν την επιστροφή τους στην Ελλάδα και χαιρόμαστε που συμβάλλουμε κι εμείς με τις δυνάμεις μας σε αυτήν την σπουδαία εθνική προσπάθεια».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις