Σε μια εποχή που η ενεργειακή κρίση και η «πράσινη ανάπτυξη» βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων παγκοσμίως, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας ξεχωρίζει ως ο ιστορικότερος και πιο αξιόπιστος πάροχος ενέργειας στην Ελλάδα, ο οποίος αφουγκράζεται τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών και τους προσφέρει αξιόπιστες και προσωποποιημένες λύσεις με βάση το ενεργειακό τους προφίλ.

Η πορεία της εταιρείας, από το 1857 έως σήμερα, μετρά δεκαετίες καινοτομίας, μεγάλων επενδύσεων και στρατηγικών συνεργασιών που διαμορφώνουν το ενεργειακό τοπίο της χώρας και ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της αγοράς.

Σήμερα, τα 800 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα καλύπτουν τις ανάγκες πάνω από 600.000 καταναλωτών, με συνέπεια και προσήλωση στην ποιότητα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση.

Ως συνώνυμο της σταθερότητας και της καινοτομίας στον εγχώριο τομέα ενέργειας, με τη στήριξη του Μετόχου της, ΔΕΠΑ Εμπορίας, η εταιρεία εξελίσσεται διαρκώς επενδύοντας στις τεχνολογίες αιχμής, και συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά, αυξάνοντας την κερδοφορία της και υπογράφοντας νέα συμβόλαια σε όλη τη χώρα.

Η ενέργεια στα χέρια του καταναλωτή

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, το οποίο συμμετέχει φέτος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (Περίπτερο 13), θέτει πάντα ως προτεραιότητα το όφελος του καταναλωτή.

Γι’ αυτό και το φετινό καλοκαίρι που οι λογαριασμοί ρεύματος εκτοξεύτηκαν, η ανταπόκριση της εταιρείας ήταν άμεση. Προσέφερε το δεύτερο πιο οικονομικό τιμολόγιο της αγοράς για τον Ιούνιο, αμέσως μετά τον δεσπόζοντα πάροχο, και το χαμηλότερο για τον Ιούλιο, αποδεικνύοντας στην πράξη τη δέσμευσή της να παρέχει προσιτά κόστη ενέργειας στους πελάτες της «ακούγοντας» τις ανάγκες τους.

Στο ίδιο πλαίσιο της προσπάθειας να διατηρήσει σε χαμηλά επίπεδα τα τιμολόγια προς όφελος των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, παρά την υψηλή τιμή της χονδρεμπορικής, η εταιρεία θα παρέχει και για το Σεπτέμβριο πολύ οικονομικά προϊόντα για τους καταναλωτές.

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας δεν μένει εκεί. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της τεχνολογίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, επενδύει συνεχώς σε νέες ψηφιακές πλατφόρμες και εργαλεία που βελτιώνουν την εμπειρία χρήστη.

Συγκεκριμένα, έχει δημιουργήσει τον Αυτόματο Ψηφιακό Βοηθό, μια πλατφόρμα που παρέχει βοήθεια, υποστήριξη και λύσεις μέσω αυτοματοποιημένων απαντήσεων στους υπάρχοντες και δυνητικούς πελάτες της εταιρείας, είτε αυτοί επικοινωνούν μέσω του τηλεφωνικού κέντρου είτε επισκέπτονται το νέο Website της εταιρείας (Chatbot). Οι χρήστες μπορούν να εξυπηρετηθούν αυτόματα, 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, για μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, όπως ανάλυση και ενημέρωση λογαριασμού, ρύθμιση υπολοίπου, καταχώριση ενδείξεων μετρητή, και ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του Ebill.

Τα στοιχεία την δικαιώνουν. Το 90% των πελατών επιλέγει πλέον τη χρήση των ηλεκτρονικών μέσων για την τιμολόγηση και εξόφληση των λογαριασμών, μειώνοντας τη γραφειοκρατία και ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα.

Η προσήλωση στην εξατομίκευση και την ευκολία των πελατών φαίνεται επίσης από το myFysikoaerio, μια σύγχρονη εφαρμογή για κινητά που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία ή υπηρεσία χρειάζονται με ένα μόνο άγγιγμα στην οθόνη του κινητού τους.

«Πράσινη» δέσμευση

Η προστασία του περιβάλλοντος και η βιωσιμότητα, εν μέσω κλιματικής κρίσης, αποτελεί προτεραιότητα για το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας. Τα νέα του προϊόντα και υπηρεσίες ευθυγραμμίζονται με τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα έως το 2050, ενώ η προσήλωση στη βιωσιμότητα μαρτυράται και από τις επιδόσεις της στους δείκτες ESG.

Η δέσμευση της εταιρείας στην «πράσινη ενέργεια» την οδήγησε στη στρατηγική συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για τη δημιουργία του μεγαλύτερου σταθμού φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα. Ο σταθμός, ο οποίος διαθέτει 50 σημεία φόρτισης με ισχύ έως 22kW και λειτουργεί σε 24ωρη βάση, αναδεικνύοντας την εταιρεία ως πρωτοπόρο στη βιώσιμη κινητικότητα.

Σε μια εποχή υψηλών απαιτήσεων και ανταγωνισμού, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, μετεξελίσσεται σε ένα ολοκληρωμένο πάροχο ενέργειας και αναπτύσσεται δυναμικά, διευρύνοντας συνεχώς την πελατειακή του βάση, κεφαλαιοποιώντας έτσι τον σεβασμό και τη συνέπεια που επιδεικνύει στους πελάτες του τα 167 χρόνια δραστηριοποίησής του στο χώρο της ενέργειας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα 88η ΔΕΘ